Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
2 18.10.2017 12:04:52

Veliko PRESENEČENJE, velika NAPOVED! Kultni FLORENTINO PEREZ s temi izjemnimi besedami o LUKI DONČIĆU in s prav posebnim RAZKRITJEM

Florentino Perez in Luka Dončić.
O prihodnosti Luke Dončića je prvič zelo odkrito in zelo neposredno spregovoril tudi prvi mož Reala Florentino Perez.

O prihodnosti Luke Dončića, verjetno najbolj vročega mladega košarkarja na svetu, je bilo že v minulih tednih in mesecih veliko napisanega. In še več namigovanj lahko pričakujemo tudi, ko se bo sezona bližala h koncu in ko se bo bližal nabor za sezono 2018/2019, ki bo na sporedu konec junija.

Luka Dončić je namreč trenutno največji kandidat za to, da ga na naboru izberejo kot prvega, Američani so nad njegovimi predstavami izjemno navdušeni, ogromno klubov ga vidi v svoji postavi. Španci pa ... to je povsem drugačna zgodba.

Oni se bolj kot vsi zavedajo, kakšnega bisera imajo v svojih rokah in tudi to, da ga bodo težko zadržali. Prvič je tako iskreno in tako neposredno o njem spregovoril prvi mož Reala Florentino Perez. Tako, kot občuduje svojega nogometnega 'sina' Cristiana Ronalda, tako se navdušuje tudi nad Dončićem: "Vsak dan, ko ga lahko obdržimo v svoji ekipi, je za nas luksuz. Pogovarjamo se o enem od najboljših igralcev na svetu in to z 18 leti. Vsi si želimo, da bi bila njegova profesionalna kariera čim boljša in uspešnejša, toda delamo na tem, da bi ga zadržali še nekoliko dlje."

Članki iz rubrike