Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
4 17.10.2017 12:17:34

LEGENDA svetovne košarke ŠOKIRALA: Ne morem verjeti, kaj se je na Eurobasketu zgodilo LUKI DONČIĆU! O čem govorim? Zapomnite si TOLE!

Na kaj podobnega gotovo še niste pomislili, česa podobnega gotovo še niste prebrali.

Ko so v zelo odmevnem intervjuju Carla Recalcatija, dolgoletnega italijanskega selektorja in legendarnega člana hiše slavnih vprašali o favoritih letošnje evrolige, je kot enega od njih navedel madridski Real. Kot njegovega glavnega aduta pa je kar sam od sebe izpostavil Luko Dončića in navedel resnično šokantne argumente. V to smer ni razmišljal še nihče, treba pa je priznati, da gre za izjemno zanimiv pogled.

"Real bo bolj nevaren, kot si je kdorkoli mislil, to je jasno že po nekaj tekmah. In bo še bolj nevaren, če bo znal izkoristiti to, kar se je zgodilo z Luko Dončiće. Kar se je z njim zgodilo na Eurobasketu in kar je kar težko verjeti," je močno presenetil in nadaljeval: "O čem govorim? Zapomnite si te besede: Luka se je s prvenstva vrnil drugačen igralec in drugačen človek, kot je nanj odšel. Povsem se je spremenil v obeh pogledih, niti malo si ni podoben."

Zakaj? "Naj se razumemo, je enak ali še boljši igralec v tehničnem smislu. Toda če je že prej s svojimi predstavami garantiral izjemno pomemben prispevek v smislu točk, podaj, skokov, je to počel precej brez čustev in ni deloval tako zastrašujoče. Na Eurobasketu pa se je z njim zgodilo nekaj, zaradi česar je dobil peno na usta in začel vpiti. Zdaj je borec, zdaj je vodja, zdaj v kosti naganja vsesplošen strah. Pazite se ga," je zelo jasen Recalcati.   

Članki iz rubrike