andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

ku
ku
3 14.10.2017 20:43:29

Saša Vujačić ISKRENO o LEPI Mariji Šarapovi: Ona je zame ...

Slovenski košarkar o svoji zasebnosti in nekdanji zvezi z rusko lepotico.

Saša Vujačić se lahko pohvali, da ima za seboj devet sezon v ligi NBA in dva naslova prvaka z LA Lakersi, toda svetovne medije je polnil zlasti v časih, ko je bila ljubezen njegovega življenja ruska teniška zvezdnica Marija Šarapova. Takrat se paparacom kakopak ni mogel izogniti.

"Ko oblečeš dres Lakersov, te fotografirajo kjerkoli te lahko, čeprav je res, da je veliko odvisno od tebe. Od tega, kam hodiš. Ali greš na mesta, kjer te čakajo paparaci, ali hočeš normalno življenje. Meni je bilo vedno čudno, ko so nekateri znani ljudje pošiljali sporočila z obvestili, kje bodo večerjali. Pomembno je, kakšna oseba si. Ali pripravljaš kaj za medije ali spoštuješ svojo zasebnost," je v pogovoru za Večernji list povedal aktualni košarkar Torina, ki je med tednom s svojo italijansko ekipo gostoval v Zagrebu.

Zasebnost je zadržal, lepe Marije pač ne. Zveza je razpadla leta 2012, ko je Šarapova preklicala zaroko. Nekaj je k temu gotovo prispevalo ločeno življenje, Vujačić je takrat igral za Efes, nekaj pa menda tudi predporočna pogodba, ki jo je za teniško zvezdnico sestavila ekipa njenih odvenikov, a je 33-letni Mariborčan ni želel sprejeti.

Sta z Marijo že v stiku? "Ne, to je zame že zdavnaj končana zgodba," je povedal Saša Vujačić. Nimata niti prijateljskega odnosa? "Ne vem, ali obstaja takšna vrsta prijateljstva. Mi iz nekdanje Juge smo malce drugačni. Ne, nimava več nikakršnega stika."

Članki iz rubrike