franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 13.10.2017 19:48:18

Nor prispevek KULTNE AMERIŠKE TELEVIZIJE: Poglejte to potezo, tega ni mogoče braniti, zato bo LUKA DONČIĆ številka 1 (video)

Svet je obkrožila predvsem trojka ob koncu prve četrtine, toda Američani so si izbrali nekaj drugega.

Luka Dončić je povsem očaral s svojimi rekordnimi 27 točkami na prvi tekmi nove sezone evrolige. Ob tem je predvsem odmevala akcija s konca prve četrtine, v kateri je preigral čuvaja in skočil nazaj za črto, preden je zadel trojko. To akcijo so nogi evropski mediji primerjali z Michaelom Jordanom in Kobejem Bryantom; seveda malce pretirano, toda s prav posebno potezo je slovenski dragulj nedvomno spomnil na ta dva mojstra.

Da ga bodo z njima primerjali tudi Američani, bo seveda še nekoliko trajalo, toda tudi na drugi strani Atlantica je Luka na odlični poti. Odkar so se v nov dan zbudili v ZDA, sijajna predstava odmeva tudi tam, pod prav poseben drobnogled pa jo je vzela kultna ameriška televizija CBS. "Star je 18 let, a je z Realom in Slovenijo že dosegel več, kot zelo dobri košarkarji dosežejo v celotnem življenju," so med drugim poročali, ob tem pa si izbrali po njihovem mnenju najbolj zgovorno akcijo.

"Zato ima sijajne možnosti, da postane številka 1 naslednjega nabora lige NBA. Poglejte to akcijo. Prišel je izza bloka, se kot kača splazil nazaj na levo z vodenjem za hrbtom, in ko ga je branilec skušal spremljati, ga je zlomil s korakom nazaj, tako da si je naredil prostor za povsem neoviran met. Briljantno. Tega ne more braniti nihče," so poudarili, opis je resnično fantastičen, akcija pa zares ... briljantna. večkrat kot jo gledate, bolj vam je to jasno.

Kar poglejte spodaj in uživajte.   

Značke: dončić, real, cbs, nba

Članki iz rubrike