901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
21 13.10.2017 07:41:20

TAKO TROJKO lahko le Jordan, Kobe in DONČIĆ! Pretiravanje? Besede niso naše, trojka pa je zares z DRUGEGA PLANETA! (video)

Slovenski dragulj je ponovno povsem obnorel košarkarsko javnost.

Vrnil se je v Istanbul, kjer je pred tedni postal evropski prvak, in vrnil se je tako, kot to evropski prvak pač naredi. Kot zagotovo veste, je luka Dončić s 27 točkami postavil svoj evroligaški rekord, ob tem pa je z 32 izenačil svoj doslej najboljši statistični indeks v tem tekmovanju. Seveda je bil glavni junak ob zmagi Reala nad moštvom Andaolou Efes, najbolj pa je navdušil z resnično vesoljsko trojko ob koncu prve četrtine. 

"Povsem je spomnil na Jordana ali na Kobeja, le onadva sta do zadetih metov za tri točke prihajala na tak način," je zapisal sloviti časnik AS. Poudarjamo torej, da besede niso naše, ob primerjavi z Jordanom in Bryantom so jih zapisali ugledni španski kolegi. Ne verjamete? Poglejte si na tej povezavi. Podobne ugotovitve pa so zapisali tudi nekateri drugi španski mediji; tudi tisti, ki so posnetek akcije z zaključka prve četrtine naložili na svetovni splet.

Akcija pa je resnično navdušujoča in vredna večkratnega ogleda. Dončić je nakazal prodor globoko pod obroč, nato pa s spremembo smeri in gibanja skočil nazaj na trojko ter fantastično zadel. A kaj bi vam govorili: izvolite, glejte, uživajte.  

Članki iz rubrike