Mobilna verzija
ku
ku

RAZOČARANJE V DRUŽINI DRAGIĆ! Kakšna usoda bo doletela Zorana?

Profimedia

Potem ko je pred dobrim letom že po treh tekmah zapustil reprezentanco, ki se je v kvalifikacijah potegovala za nastop na evropskem prvenstvu, vse z namenom, da bi si utrdil mesto v moštvu Milana, ki ga je tedaj vodil hrvaški strateg Jasmin Repeša.

Slednji mu – roko na srce – ni bil ravno naklonjen, vseeno pa gotovo ni pričakoval, da se bo o trenerski menjavi v mestu mode njegov status še poslabšal. Novi strateg Simone Pianigiani je kar kopičil nove igralce, tako da jih ima zdaj pod komando 17, med tistimi, ki jih sploh ni prijavil za tekmovanje v evroligi pa je tudi slovenski košarkar.

Gotovo se je na stranskem tiru znašel tudi zaradi hude poškodbe desnega kolena lani spomladi, strgana križna vez mu je navsezadnje tudi preprečila nastop na letošnjem EuroBasketu in ga za nameček v pripravljalnem obdobju tako oddaljila od udarnega jedra Milana, da je danes skorajda v izgubljenem položaju. Videti je, da bi ga Milano rade volje prepustil kakšnemu drugemu klubu, in tudi če bo ta evroligaš, bo imel Zoki takoj pravico nastopa v najmočnejšem klubskem tekmovanju v Evropi.