sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

ku
ku
11 26.08.2023 16:49:34

Sekulić odločno pojasnil, kaj se je zgodilo: "Ni kriva le naša slaba obramba, kapo dol za ..."

Fiba
Po današnji tekmi je bila na tapeti predvsem slaba obramba Slovencev. Selektor Aleksander Sekulić je na novinarski konferenci povedal, kako je s tem.

"Mislim, da so šli Venezuelci v tekmo, kot da nimajo kaj izgubiti. Tako so tudi igrali in odlično zadevali. Kapo dol za to, kar so počeli. To ne smemo gledati le kot našo slabo obrambo," je na novinarski konferenci razlagal Sekulić. In nadaljeval: "Ko smo se prilagodili in zaigrali bolje, smo jih res prisilili k napakam. Na koncu smo znali tekmo na pravi način pripeljati do konca."

Selektor je dejal, da so tekmeca dobro poznali: "Venezuela je zelo fizična in izkušena ekipa z nadarjenimi strelci v napadu. Predvsem v prvem polčasu je bilo z njene strani veliko uspešnih metov za tri točke. Precej je bilo tudi odprtih metov. V nadaljevanju smo morali stopiti bližje, dvigniti obrambo na višjo raven in na koncu se nam je to obrestovalo. Prav to dejstvo, da smo se znali prilagoditi, je zame poleg dveh točk najpomembnejše spoznanje današnje tekme."


Na vprašanje, kaj je fantom dejal na polovici tekme v slačilnici, je dejal: "Rekel sem jim, da smo šli v tekmo na način, kot da podcenjujemo. Niti ne tekmeca, ampak situacijo na igrišču. Venezuelci so se razigrali z meti za tri točke, potem je bilo vse skupaj še težje. V drugem polčasu smo to kar popravili, smo se pa prevečkrat sprostili in prejeli lahke koše."

Sekulića je tekmec presenetil s pretirano fizično igro: "Predvsem z veliko kontakta na Luki, to res nisem pričakoval. Ampak, očitno se bomo morali na to prilagoditi. Predvsem pa bomo morali več pozornosti dajati najboljšim strelcem tekmeca."

"Nobena ekipa tu ni slaba, nikogar ne smemo podcenjevati. Nobena zmaga ni samoumevna," je še dodal na koncu.

Članki iz rubrike