kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 27.09.2017 14:47:58

KAKŠNA ZGODBA! Sanjalo se vam ni, da je AKTUALNI evropski prvak tudi NAJBLIŽJI sorodnik košarkarskega junaka! Ne, ni Zoran Dragić ...

Profimedia
Gašper Vidmar je bil eno najbolj prijetnih presenečenj evropskega prvenstva v košarki, od koder se je vrnil z zlato kolajno okoli vratu.

Gašper Vidmar, ki se je seveda že vrnil tja od koder je prinesel zlato kolajno, saj trenira s turškim Banvitom, kjer igra, je v Istanbulu pokazal, da je slovenski Hulk. Pod obročem je razbijal tekmece v obrambi, v napadu pa je navduševal z živalskimi zabijanjimi. 

V družini Vidmar je seveda košarka v genih, saj sta bila košarkarja tako Gašperjev oče kot Gapijev brat. In oče Tone je še vedno aktiven v veteranski košarki.

In verjetno je družina Vidmar pravi evropski fenomen, saj sta oče in sin aktualna evropska prvaka - Gašper sicer le dober teden v članski konkurenci, oče Tone pa je na evropskem prvenstvu za veterane v Novem Sadu pod okriljem evropske košarkarske zveze z ekipo Slovenije osvojila evropsko krono v kategoriji nad 55 let (M55+).

Članki iz rubrike