stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
0 27.09.2017 14:39:55

SAMOZAVEST BREZ KONKURENCE: Da bi JAZ začel na klopi?! (video)

vszi
Eden izmed veteranov lige NBA Carmelo Anthony se je po šestih letih poslovil od New York Knicksov in bo v naslednji sezoni nosil dres Oklahome Cityja.

Za zdaj še ni povsem stoodstotno, kako ga bo trener Billy Donovan uporabil v svoji ekipi. Dejstvo je, da ima za pozicijo tri že odlično opcijo v Paulu Georgeu. Zato bo 33-letnega in 203 centimetrev visokega Anthonyja po vsej verjetnosti pomaknil nekoliko bolj pod obroč, na pozicijo krilnega centra.


Na predstavitveni novinarski konferenci je bila obdelana tudi ta tema. Eden izmed novinarjev je Anthonyju nameraval postaviti dve vprašanji, toda zvezdnik ga je prekinil že pri prvem. Na vprašanje, kako vidi možnost, da bi igral na poziciji štiri, ali pa mogoče, da bi v igro prihajal s klopi, se je Anthony začel na ves glas smejati, in na vprašanje odgovoril z vpašanjem: "Kdo, jaz?!"

S tem odzivom je vse prisotne spravil v smeh, nato pa še enkrat svojemu soigralcu Paulu Georgeju nejeverno rekel: "Hej, P, pravijo, da bi moral začeti na klopi!" Anthony se kar ni nehal smejati, s svojim odzivom pa je še enkrat več pokazal, da ne obstaja niti trohica možnosti, da trikratnega olimpijskega prvaka in desetkratnega udeleženca tekme All-Star ne bi bilo v začetni peterki.

Članki iz rubrike