Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
15 27.09.2017 10:19:21

'Pretepač' Predin EKSKLUZIVNO spregovoril o vrnitvi na kraj zločina: Vidim, da so podalpske hijene že na delu!

www.alesfevzer.com
Priljubljeni pevec je bil ves čas zvest navijač Olimpije, vse do dogodka izpred treh let in pol, ko je po tekmi za evropski pokal fizično napadel sodnika.

Odtlej na tekmah ni bil več zaželen, zato so bili mnogi kar presenečeni, ko se je na torkovem odprtju sezone proti Fenerbahčeju spet pojavil na svojem običajnem mestu na parketu stožiške dvorane. 

Bilo je februarja 2014, ko je v Stožicah gostoval ukrajinski Budivelnik iz Kijiva. V tekmi, ki za Ljubljančane ni imela posebne teže, saj niso več imeli možnosti za napredovanje, so sodniki z nekaj spornimi odločitvami v zadnjih minutah Ukrajincem res precej pomagali do zmage. Za zvestega navijača Zorana Predina, ki je bil tudi avtor uradne himne košarkarskega EP 2013 v Sloveniji, je bilo to očitno preveč. Ko so se sodniki že odpravili proti slačilnici, je stekel za njimi in zamahnil s pestjo.

zoran predin stožice
www.alesfevzer.com

Italijanski sodnik Paternico se je udarcu vešče izmaknil, Predin pa je v predel vratu močno zadel Portugalca Lopesa, ki je pozneje potreboval zdravniško pomoč. Za udarec na javnem kraju je moral plačati globo 625,94 evra, direktor tekmovanja Jordi Bertomeu pa mu je za dve leti izrekel prepoved vstopa na vse tekme evrolige in evropskega pokala.

Predin priznal, da se je v Stožice na tekme Olimpije po več kot treh letih vrnil po klicu Romana Lisca, ki je izrazil željo, da se Predin spet vrne na svoje staro mesto, znani kantavtor pa je kupil letno vstopnico. "Javnost lahko potolažite, da sem si sam kupil to karto in da znam krotiti svoja čustva, tako da bo vse v najlepšem redu.Če ne bi bil gotov vase, te odločitve ne bi sprejel. Vidim pa, da so podalpske hijene spet na delu, a moram priznati, da ne bodo dobile kosti. Zdaj bom spet zraven vsaj na večini evropskih tekem, zato vam priporočam, da me imate budno na očeh in spremljate vsak moj korak," je razkril Predin.

Članki iz rubrike