Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

ku
ku
2 14.01.2018 11:22:05

Brata Ball v Litvi prvič zaigrala na resni tekmi. TAKŠEN JE NJUN IZKUPIČEK! (video)

Okoli bratov Ball, LiAngela in LaMela, se je dvignilo ogromno prahu, ko ju je oče LaVar izpisal iz šol (prvega iz univerze, drugega iz srednje šole) in ju odpeljal v Litvo, kjer igrata profesionalno košarko.

Ta cirkus, ki je podkrepljen s snemanjem resničnostnega šova o tej nori družini, je Litva oziroma tamkajšnji zadnjeuvrščeni klub v prvi ligi Vytautas sprejel z odprtimi rokami. Pozornost s številno ameriško delegacijo, kamerami in novinarji na vsakem koraku in pozornostjo lepega števila Američanov jim godi. Kaj pa rezultati?

Koga v Prienaiju, tem malem litovskem mestecu, sploh zanimajo rezultati. Klub se je celo preko noči izpisal iz baltske lige, da bi lahko nastopal na seriji prijateljskih tekem pod imenom 'Big Baller Brand' - tako je ime podjetju družine Ball.



Zdaj sta brata Ball prvič zaigrala tudi v resnem tekmovanju, v sklopu litovske lige je Vytautas doma izgubil z Lietkabelisom s 86:95. In kako sta igrala slavna brata, za katera ambiciozni oče pravi, da se bosta kmalu pridružila tretjemu in najstarejšemu bratu Lonzu pri Los Angeles Lakersih?

Njun prvi resni nastop v Litvi se ni končal dobro - nista dosegla niti točke. LiAngelo je v devetih minutah in pol zgrešil vse tri mete na koš. LaMelo je igral še manj in štirikrat poskusil in štirikrat zgrešil. Vytautas je s štirimi zmagami in 15 porazi povsem na dnu lestvice.

Značke: ball, literam, vytautas

Članki iz rubrike