Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
1 20.10.2017 08:20:44

NORE BESEDE! Latvijski zvezdnik PORZINGIS je iz DONČIĆA naredil VEČ kot kdorkoli! Nabor NBA? Primerjava z MANO? Edina resnica je TOLE!

Kristaps Porzingis velja za enega najboljših evropskih košarkarjev v ligi NBA.

Pravzaprav je Kristaps Porzingis edini pravi zvezdnik New York Knicksov in zato letos še pod večjim pritiskom. Toda ob slabi ekipi bi lahko bili letos oni tisti, ki bi si zagotovili prvi izbor na naboru za ligo NBA. Na prvi tekmi sezone je bil New York sicer nemočen proti Oklahomi, Latvijec pa je dosegel 31 točk ob 12 skokih.

Je pa pred srečanjem v Oklahomi v intervjuju za priljubljeni Slam Magazine, je Latvijec spregovoril o Luki Dončiću. Na evropskem prvenstvu sta imela nekaj fantastičnih dvobojev, ko je Luka prodiral pod koš, besede Latvijskega velikana pa so zares izjemne. 

porzingis
FIBA

"Luka je presenetljiv igralec. Nikoli nisem videl česa takšnega pri 18. letih. Je eden nosilcev igre pri Realu, predvsem pa je konstanten, kar je na tej ravni res neverjetno. Ne gre za to, da odigraš eno dobro tekmo, ampak da si vselej na vrhunski ravni. In njemu je to uspelo pri teh letih," je dejal mladi latvijski krilni center/center.

"Že res, da mnogi igralci, ki blestijo v Evropi, nato ne uspejo vedno v NBA. Toda on je že pri tej starosti dokazal, da sodi med evropsko elito. V Španiji je zdaj zvezda Dončić. Lažje je za visoke igralce, kot sem sam, da se hitro prilagodijo, za nižje košarkarje je težje. A menim, da v tem trenutku v ligi NCAA ni igralca, ki bi bil sposoben početi stvari, kot jih počne Luka. Je številka ena na naboru"

Besede, ki bodo odmevale še dolgo. 

Članki iz rubrike