Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 20.10.2017 07:45:58

ŠOKANTNA, A ZMAGOVITA NOČ V MADRIDU! Dončić tolkel po parketu, Randolph s hudo poškodbo, Kuzmić s še hujšo (video)

Bobo
Kakšna noč je bila to v Madridu. Luka Dončić in Anthony Randolph sta bila sicer znova najboljša predstavnika svoje ekipe, bolj pa so ju s tira vrgle druge stvari.

Luka Dončić in Anthony Randolph sta z Realom prišla do nove zmage proti enemu od konkurentov za vrh lestvice v evroligi. z 82:69 je namreč padel CSKA, a zmaga kraljevega kluba je pustila ogromno posledic.

Luka Dončić je bil sicer s 14 točkami drugi strelec moštva, ob tem je pobral še 7 skokov, dodal dve asistenci, dve ukradeni žogi, ter eno blokado, s čimer je končal z najvišjim indeksom (21) na tekmi. Slabo je metal za tri (1/6), poleg tega so ga jezili tudi sodniki. Dobil je tudi prvo tehnično napako v sezoni, ko italijanski sodnik Rižik ni zapiskal očitne osebne napake nad njim. Udaril je s pestjo v parket, sodnika grdo pogledal in si prislužil tehnično napako. 

luka doncic
Luka Dončić
Profimedia

Če je bil Dončić malce frustriran, kako se mora potem počutiti Anthony Randolph. V 20. minutah je dosegel 16 točk, dva skoka, blokado in ukradeno žogo, odlično je igral v obrambi, tudi zabil enkrat po ukradeni žogi Dončića. Potem pa je v enem od dvobojev v ruskem protinapadu nerodno zadel tekmeca in si izpahnil ramo. Američan bo moral počivati več slab mesec dni.

Še večji šok za Real pa je prišel v prvem polčasu, ko je hudo poškodbo kolena utrpel Ognjen Kuzmić, ki je s strganimi križnimi vezmi že končal s sezono. Tako je zmaga nad CSKA-jem prinesla ogromno gorja za Real, ki mora v naslednjih tednih, mesecih poiskati kar nekaj rešitev za nadaljevanje sezone. 

Članki iz rubrike