Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
1 26.09.2017 14:47:58

VELIKAN! Medtem ko razne PIJAVKE za vaš denar potujejo z zasebnimi letali, je šel milijonar GOGI v Miami ... TAKOLE! (foto)

Profimedia
Še enkrat se poklonite našemu šampionu Goranu Dragiću.

"Jaz sem samo navaden fant. Sem Gogi iz Kosez," vsakič znova v intervjujih poudarja Goran Dragić, košarkarski superzvezdnik in najzaslužnejši za slovenski naslov evropskega prvaka na pravkar končanem Eurobasketu

Zvezdnik Miamija je po nekaj dneh oddiha - no, zaradi vseh obveznosti bi temu le stežka rekli tako - v domovini že odletel na Florido in se pridružil svojim klubskim soigralcem na pripravah za novo sezono. 

No, ravno način, na katerega se je Dragić iz Slovenije vrnil v Miami, razkriva, da je Gogi res še vedno navaden fant iz Kosez. Medtem ko si ostali košarkarski zvezdniki v Dragićevem rangu za potovanja velikokrat najamejo kar zasebna letala ali pa poletijo 'vsaj' v poslovnem ali prvem razredu, je Dragić na Florido poletel kot navaden državljan. V navadnem razredu. 

goran dragic letalska
Instagram / Goran Dragić
To lepo razkriva tudi fotografija, ki jo je na družabnih omrežjih objavil pred poletom iz Frankfurta. Na njej Zmaj drži letalsko vozovnico, na kateri se lepo vidi črka M, ki označuje navadni razred. Če bi imel črko C, bi letel v poslovnem razredu, črka F pa označuje prvi razred. 

Značke: goran-dragić, miami

Članki iz rubrike