Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

MaticKolenc_IndiraEkic Svet24.si

Po koncu šova našla ljubezen!

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

alenka tetickovic Njena.si

Bolezen: Alenka Tetičkovič se počasi pobira

branko duric duro Njena.si

Kaj je počel Đuro z energično svetlolasko?

hu
hu

Derbi kot v starih časih

Alenka Pogačnik in njena hči Taja Vodopivec sta zvesti navijačici Olimpije, številka 44, ki jo nosi Maks Selan, je njuna najljubša.
Marko Vavpotič

Odkar v Sloveniji igramo hokej, ni bilo večjega rivalstva na ledu, kot je tisto med Olimpijo in Jesenicami. Čeprav v hladu ledne dvorane, je ponavadi tako na tribunah kot na ledu precej vroče.

Prvi letošnji derbi med večnima rivaloma, ki je bil preteklo soboto v ljubljanski Hali Tivoli, je dokazal, da se hokejski derbiji vračajo na prvi tir. Tudi po zaslugi Slovenskih železnic, ki so v letošnji sezoni postale generalni sponzor HK SŽ Olimpija in ohranile ljubljansko hokejsko zgodbo. Dobrih 2500 gledalcev je lepo popolnilo dvorano, vzdušje je bilo odlično, ki ga je podžgal emocionalni naboj, kot smo ga bili vajeni nekoč.

Hokejiste SŽ Olimpijo so na tribunah bodrili številni Ljubljančani, zvesti ljubitelji ljubljanskega hokeja. Zelo živahno je bilo tudi v VIP prostoru, kjer so za zmaje stiskali pesti župan Zoran Jankovič s svojimi vnuki, nogometni trener Slaviša Stojanovič, britanska veleposlanica Sophie Honey z družino. Posebne gostje pa so bile partnerke in sestre ljubljanskih hokejistov, med njimi Sonja Kristan, Tanja Groznik, partnerka Andreja Hebarja umetnostna drsalka Anja Otovič, partnerka Maksa Selana Alenka Pogačnik, sestra Patrika Tišlarja Lana.

010mv2
Za napadalca Andreja Hebarja so stiskali pesti partnerka Anja Otovič z njuno hčerko in njegov oče Andrej Hebar st., nekdanji hokejist in trener vratarjev pri SŽ Olimpija.
Marko Vavpotič

020mv2
Predsednik HK SŽ Olimpija Tomaž Vnuk, Zoran Jankovič in Miha Butara, pomočnik direktorja Slovenskih železnic, so se strinjali, da se ljubljanski hokej vrača na prvi tir.
Marko Vavpotič

023mv2
Večni hokejski derbi je v ledeno dvorano privabil tudi Slavišo Stojanoviča.
Marko Vavpotič

021mv2
Britanska veleposlanica Sophie Honey, ki si je tekmo ogledala z družino, je bila nad hokejem navdušena. Med odmorom pa je sproščeno poklepetala z Miho Butara iz SŽ.
Marko Vavpotič

028mv2
Napadalec HK SŽ Olimpija Matic Kralj je na eni izmed zadnjih tekem skupil poškodbo, zato si je tekmo ogledal s tribun. Na sliki v družbi Bojana Zajca, nekdanjega hokejista in trenerja.
Marko Vavpotič

027mv2
Olimpiji je že dolgo zvest Boštjan Groznik, kapetan ekipe. Njegova žena Tanja je navijala s sinovoma, ki sta prav tako nadobudna mlada hokejista.
Marko Vavpotič

029mv2
Nekdanji hokejist Olimpije, danes pa trener podmladka, Jure Vnuk si je tekmo ogledal v spremstvu svoje Polone Laharnar Dimitrievski.
Marko Vavpotič

030mv2
Sonja Kristan, žena odličnega vratarja Roberta Kristana, je med odmorov poklepetala z Lano Tišlar, sestro mladega Olimpijinega napadalca Patrika Tišlarja.
Marko Vavpotič

007mv2
Novinar Rok Tamše in Dejan Kontrec, generalni sekretar HZS
Marko Vavpotič