pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

bu
bu
0 14.04.2022 09:58:05

Slovenija ima ODLIČNEGA BORCA! Ga čaka prihodnost v UFC!? Njegov zmagoviti NIZ daje upanje (video)

Mariborčan Tadej Dajčman vedno bolj opozarja nase.

Bo Slovenija kmalu dobila borca v UFC? V Mariboru se razvija odličen borec, 25-letni Tadej Dajčman, ki je v letu 2022 zelo opozoril nase. Nastopil je namreč na dveh borbah v češko-slovaški organizaciji Oktagon MMA in na obeh slavil. Najprej je januarja z davljenjem premagal favoriziranega Daniela Dittricha, prejšnji teden pa je v ringu po odločitvi sodnikov premagal še Poljaka Kamila Mindo. 

tadej dajcman
Dajčman, ki se sicer bori v težki kategoriji mešanih borilnih veščin, je sicer nov v češko-slovaški organizaciji Oktagon MMA, na obeh svojih dvobojih pa je torej slavil. V svoji sicer še zelo mladi karieri ima razmerje zmag in porazov 5-2, če pa bo v oktagonu še naprej tako uspešen, bi lahko selila tudi selitev v še močnejše tekmovanje. Kdo ve, morda celo v UFC, kjer kraljujejo borci, kot so Aleksander Volkanovski, Israel Adesanya, Francis Ngannou, Dustin Poirer in seveda Hrvat Stipe Miočić. Dvoboj s slednjim bi bil za Slovence zagotovo izjemno zanimiv. Kdo ve, morda pa kdaj pride do njega ... 

Kako je v ringu videti Tadej Dajčman si sicer lahko ogledate v spodnjem videoposnetku, na katerem je Mariborčan zlahka premagal Daniela Dittricha, ki je bil na stavnicah zares velik favorit, a proti Slovencu ni imel nikakršnih možnosti. 

Članki iz rubrike