asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

peter gregorcic ss Reporter.si

Prihaja »nekaj velikega«: Janša bo z ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

STA
STA
0 12.06.2024 16:34:32

Goran Dragić na Ptuju poskrbel za veselje otrok! 'Verjetno me sploh ne prepoznajo več!' (foto)

Luka Vovk
Ob Mestnem stadionu na Ptuju so danes v prisotnosti množice otrok svečano odprli novo košarkarsko igrišče Gorana Dragića.

"Izjemno sem vesela in ponosna, da nam je to uspelo. Vsi, ki smo pri tem sodelovali, smo v to vložili veliko dela, saj ni enostavno prepričati Fundacije Gorana Dragića, da podpre tvojo zamisel, zato si štejem v izjemno čast, da imamo na Ptuju takšen objekt, ki ga bodo mladi z veseljem uporabljali," je za STA dejala županja Mestne občine Ptuj Nuška Gajšek.

Dragić je ob tem dejal, da ga vselej veseli, ko se ljudje različnih starosti tako množično odzovejo na odprtje igrišča, ki nosi njegovo ime. "Takšni dogodki me spomnijo na otroška leta, ko sem igral košarko v Kosezah, kjer so bila igrišča vselej polna," je še dodal Dragić. Povedal je tudi, da ga nekateri otroci verjetno sploh več ne prepoznajo, saj povečini spremljajo Luko Dončića, Vlatka Čančarja ali Jako Blažiča.



Ob robu dogodka je beseda nanesla tudi na finalno serijo v ligi NBA, v kateri z moštvom Dallas Mavericks igra njegov dober prijatelj Luka Dončić. "Mislim, da igra odlično, saj je nenazadnje tudi glavni igralec Dallasa, seveda pa potrebuje tudi nekaj pomoči od ostalih igralcev. Menim, da bo ta serija zanje zelo težka, saj ima Boston daljšo klop in bolj kompaktno ekipo. Zelo pomembna pa bo nocojšnja tekma, po kateri se bo Dallas v primeru poraza zelo težko vrnil nazaj v igro," je v pogovoru z mediji dejal Dragić.

Članki iz rubrike