laboratorij, mikroskop Svet24.si

Je konec življenja zapisan v krvi?

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

jožef m Njena.si

Ljubezen na vasi: To so kandidatke Jožefa ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

ku
ku
1 12.06.2024 14:00:53

Bomba iz Stožic! Ta slovenski reprezentant je novi košarkar Olimpije, podpisal je za ...

profimedia
Aleksej Nikolić predstavlja prvo okrepitev Cedevite Olimpije.

Po napovedih iz številnih medijih so pri Cedeviti Olimpiji začeli z gradnjo ekipe za prihodnjo sezono. Po športnemu direktorju Chechu Muleru in trenerju Zvezdanu Mitroviću je tretji novinec v ekipi organizator igre Aleksej Nikolić. 29-letni slovenski reprezentant je z Ljubljančani podpisal dveletno pogodbo.

“Pri Cedeviti Olimpiji bomo vedno skušali najti najboljše slovenske igralce, za katere vemo, da so nam dosegljivi, hkrati pa smo zanje prepričani, da lahko vplivajo na našo ekipo. Zadovoljni smo, da lahko kot novo okrepitev predstavimo Alekseja Nikolića. Slednji je pomemben del slovenske članske reprezentance, gre za kvalitetnega igralca, za katerim je zelo dobra sezona v Franciji, obenem pa karakterno predstavlja igralca, ki ga želimo videti v naši ekipi v prihajajoči sezoni,” je ob naznanitvi podpisa pogodbe z Nikolićem povedal za klubsko spletno stran povedal športni direktor ljubljanskega kolektiva, Chechu Mulero.

“Aleksej Nikolić je igralec, ki ga poznam že kar nekaj časa. Je domač igralec, član slovenske reprezentance, odličen fant, kar je najbolj bistveno. Vsako sezono napreduje v svoji igri, za njim pa je sijajna sezona v Franciji. Pomagal nam bo pri kreaciji naše igre. Ima dober in čvrst karakter, s svojo kvaliteto pa bo zelo pomemben člen naše ekipe,” pa je povedal glavni trener Zmajev, Zvezdan Mitrović. “Občutki ob podpisu pogodbe s Cedevito Olimpijo so odlični. Veselim se vrnitve v Slovenijo po več kot desetletju igranja v tujini, obenem bom prvič zaigral za slovenski klub na članski ravni. Zagotovo komaj čakam začetek sezone,” je v prvi izjavi za navijače Olimpije dejal Nikolić.

Članki iz rubrike