bik, polzela Svet24.si

FOTO: Podivjan bik v Polzeli poškodoval tri ...

majerič2 Svet24.si

FOTO: Branko Majerič, kmet s Ptujskega polja, ...

ilka hamer Svet24.si

Ilka pogumno stopila pred kamere in navdušila

marcic jahta brioni Reporter.si

Jahte dobaviteljev in lobistov v zdravstvu: ...

6ba9bdb07f12d891519545f9ff1f4ccb Necenzurirano

Tako Počivalšek s proračunskim denarjem pomaga ...

marina_tucakovic Odkrito.si

Poslovila se je Marina Tucaković

Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Ekipa24.si

Pester večer Tine MAZE, ki je zaradi ODBOJKE ...

ru
ru
1 12.09.2020 11:29:47

FANTASTIČNO! Dončić takole RAZVESELIL mlade zasavske rokometaše in prijatelje, nastala je SIJAJNA FOTOGRAFIJA! (FOTO)

Reuters
Pristal je tako na občinski spletni strani kot na naslovni fotografiji facebook profila znanega slovenskega rokometnega kluba.

Luka Dončić je eden najboljših košarkarjev na svetu in tako ena največjih globalnih športnih zvezd, toda kljub slavi je ostal čisto preprost fant, ki s prijatelji dopustuje na Krku, se z njimi druži v prostem času, hodi na njihove tekme … Takoj po vrnitvi iz ZDA si je recimo šel ogledati tekmo Cedevite Olimpije proti Nymburku, za katerega igra njegov dober prijatelj Luka Rupnik, prejšnjo soboto se je mudil na dnevu rokometa na Dolu pri Hrastniku in si tudi ogledal pripravljalno tekmo domačega drugoligaša z Radovljico.

»V soboto, 3. septembra, se je rokometne tekme RK Dol TKI Hrastnik kot navijač udeležil tudi Luka Dončič iz Ljubljane, saj ima med dolskimi rokometaši in navijači prijatelje. Seveda je s svojim obiskom navdušil tudi najmlajše obiskovalce, ki so ga ob prihodu veselo obkolili. Potrpežljivo je dajal avtograme in se fotografiral z vsemi, ki so to želeli,« so ob tem zapisali na spletni strani Občine Hrastnik, pri RK Dol TKI Hrastniku pa so sijajno Dončićevo fotografijo z mladimi rokometaši nastavili za svojo naslovno fotografijo na facebooku in pripisali: NBA na Dolu!

Članki iz rubrike