Chester Vegas Svet24.si

Prijeli so ga šele 44 let po umoru žene

Antonija Arnečič Svet24.si

Spala v hlevu, na banki pa jo je čakal lep ...

jansa-pl Reporter.si

Lukšič: »Za Janšo bi bilo bolje, če na levi ...

delegacija rš Svet24.si

Kurdske oblasti na severu Iraka pridržale tri ...

manifest, levica Necenzurirano

Tožilstvo nakazalo, kdo stoji za pogromom nad ...

ljubezenski par, moški, ženska, ljubezen, zaljubljenca Dobra karma

Ste zapuščeni in si želite, da se ljubljeni ...

fashion 2 Najstnica.si

Anamaria Goltes uživa na hrvaški obali

ru
ru
1 12.09.2020 11:29:47

FANTASTIČNO! Dončić takole RAZVESELIL mlade zasavske rokometaše in prijatelje, nastala je SIJAJNA FOTOGRAFIJA! (FOTO)

Reuters
Pristal je tako na občinski spletni strani kot na naslovni fotografiji facebook profila znanega slovenskega rokometnega kluba.

Luka Dončić je eden najboljših košarkarjev na svetu in tako ena največjih globalnih športnih zvezd, toda kljub slavi je ostal čisto preprost fant, ki s prijatelji dopustuje na Krku, se z njimi druži v prostem času, hodi na njihove tekme … Takoj po vrnitvi iz ZDA si je recimo šel ogledati tekmo Cedevite Olimpije proti Nymburku, za katerega igra njegov dober prijatelj Luka Rupnik, prejšnjo soboto se je mudil na dnevu rokometa na Dolu pri Hrastniku in si tudi ogledal pripravljalno tekmo domačega drugoligaša z Radovljico.

»V soboto, 3. septembra, se je rokometne tekme RK Dol TKI Hrastnik kot navijač udeležil tudi Luka Dončič iz Ljubljane, saj ima med dolskimi rokometaši in navijači prijatelje. Seveda je s svojim obiskom navdušil tudi najmlajše obiskovalce, ki so ga ob prihodu veselo obkolili. Potrpežljivo je dajal avtograme in se fotografiral z vsemi, ki so to želeli,« so ob tem zapisali na spletni strani Občine Hrastnik, pri RK Dol TKI Hrastniku pa so sijajno Dončićevo fotografijo z mladimi rokometaši nastavili za svojo naslovno fotografijo na facebooku in pripisali: NBA na Dolu!

Članki iz rubrike