tehtnica Dobra karma

Kaj astrološkim znakom prinaša obdobje Tehtnice ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 27. septembra

pocivalsek maska bobo Reporter.si

Ministra Počivalška pičil sršen, zaradi hude ...

vino, stelenica Svet24.si

Družinske kleti in dobički slovenskih vinarjev

20200915-01024654 Necenzurirano

To je poslanec, ki dobiva denar za nič dela

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

ru
ru
0 04.09.2020 16:44:23

ŠKANDAL V BIH! Najboljši igralec sredi tekme prejel licenco, potem pa se je ZGODILO NEKAJ NEPREDSTAVLJIVEGA

V rokometnem prvenstvu štiri moštva igrajo kvalifikacije za obstanek v elitni premijer ligi, močno pa odmeva nenavaden dogodek na tekmi med Iskro in Krivajo.

Vodstvo tekmovanja je določilo, da lahko v kvalifikacijah nastopajo le igralci, ki so licencirani do 1. avgusta. Iskra iz Bugojna je sicer uspela v svoje vrste zvabiti enega najboljših posameznikov prvenstva BiH v zadnjem obdobju, tudi večkratnega prvega strelca sezone, Benjamina Čičkušića, a zanj ni uspela pravočasno urediti licence.

Tako je ekipa Iskre v prvih dveh krogih zaigrala brez velike okrepitve in zato dvakrat izgubila. Na tretji tekmi, s Krivajo, pa se je zgodilo nekaj - preprosto bizarnega. Čičkušića tudi tokrat ni bilo v zapisniku, saj klub licence zanj ni imel. V 10. minuti tekme je prvi človek Iskre Asim Šahman pritekel do delegata in mu začel kazati zaslon svojega mobilnega telefona - češ poglejte, ravno zdaj sem prejel Čičkušićevo licenco.

cickusic


Namesto da bi se delegat nasmejal in zamahnil z roko, saj bi moral klub licenco po pravilih pridobiti do 1. avgusta (!?!), je delegat prikimal in dal domači ekipi znak, da ima njihov najboljši igralec zdaj pravico nastopa. In to kar med tekmo. Čiškušić, ki je tekmo v civilni obleki spremljal s tribune, je pritekel na igrišče, se slekel in si oblekel dres ter takoj vstopil v igro. Gostje so le nemo opazovali dogajanje in se čudili.In to še ni vse. Čiškušić je od vstopa v igro povsem prevzel vajeti in do konca dosegel 10 zadetkov ter odločil tekmo (36:32). Gostje so napovedali pritožbo, oglasili pa so se tudi iz drugega tekmeca Goražda, ki želijo izstopiti iz tekmovanja. Tudi vodstvo Krivaje razmišlja o takšni potezi.

Vodilni možje Iskre so medtem krenili v protinapad, saj trdijo, da Čiškušić že prej ni prejel licence zaradi zarote proti klubu iz Bugojna. Za nameček so razkrili, da je predstavnik Krivaje Haris Galijašević po telefonu grozil igralcem Iskre, ki so bili bolni (a so imeli negativen test na covid-19), češ da jih bo spravil za zapahe, če se bodo pojavili na tekmi.

Saj ni res, pa je ...

Značke: bih, škandal, iskra

Članki iz rubrike