stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

STA
STA
0 19.04.2019 14:41:30

Krimovkam se je pridružila Ćurićeva

alesfevzer.com
V rokometnem klubu Krim Mercator že sestavljajo igralski mozaik za naslednjo sezono. Danes so v klubu potrdili, da se bo po slovaški zunanji igralki Marianni Rebič v novi sezoni klubu pridružila tudi Avstrijka Antonija Ćurić.

Avstrijska reprezentantka, katere korenine segajo na Hrvaško, je zadnji dve sezoni igrala za zagrebško Lokomotivo.Slovenski ljubuitelji rokometa pa so jo nazadnje opazili na reprezentančnem turnirju v Poreču, kjer je Avstriji izjemno pomagala pri remiju proti izbrani vrsti Uroša Bregarja, zbrala je namreč 13 obramb (23:23).


Antonija Ćurić se je rodila na Dunaju, kjer je najprej obiskovala elitno zasebno osnovno šolo, kasneje je uspešno zaključila športno gimnazijo, trenutno pa je absolventka na Dunajski pravni fakulteti.

Od leta 2010 je branila za domači klub Atzgersdorf, pred sezono 2017/18 pa se je preselila v hrvaško prestolnico, domovino svojih staršev. V Avstriji je bila del vseh mlajših reprezentančnih selekcij, sedaj pa je stalna članica reprezentance, ki se bo v lovu na evropsko prvenstvo pomerila proti Nizozemski, Španiji in najboljšemu iz kvalifikacij.

Značke: rokomet, ženske

Članki iz rubrike