Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ru
ru
0 22.06.2018 17:45:17

Alja Vrček pred vrati celjskega kluba Z'Dežele

Tik pred vrnitvijo v svoj matični klub ŽRK Z’dežele je krožna napadalka novomeške Krke Alja Vrček, ki je Slovenijo zastopala na lanskoletnem svetovnem prvenstvu v Nemčiji.

24-letnica se je v Novo mesto prejšnje poletje preselila ravno iz Celja, zdaj pa bi rada naredila korak naprej v svoji karieri in se vrnila nazaj v knežje mesto, kjer bi spet združila moči s svojo mlajšo sestro Sanjo. Ambiciozne “mesninke” bodo namreč po četrti zaporedni medalji v zadnjih dveh sezonah (srebro in bron v pokalu, dvakrat bron v državnem prvenstvu) v prihajajoči sezoni Slovenijo zastopale v evropskem Pokalu Challenge EHF.

Alja naj bi vrnitev k dekletom Z’dežele jasno predstavila upravi kluba in glede nato, da je eden od razlogov za vrnitev v domače gnezdo tudi družinske narave, težav pri zaključku prestopa ne gre pričakovati. V prihodnjih dneh nas tako verjetno čaka samo še uradna potrditev prestopa s strani obeh klubov. Blizu temu, da dres Krke zamenjata za Z’dežele naj bi bili tudi zunanja igralka Tjaša Lovšin in vratarka Barbara Jantol. Kot vse kaže, nas čaka pester in zanimiv poletni prestopni rok Z’dežele..

Značke: alja-vrček, celje

Članki iz rubrike