favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 04.02.2018 22:12:30

Celjani s slabo obrambo niso mogli kljubovati Zagrebu

www.alesfevzer.com
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 13. krogu lige Seha izgubili proti hrvaškemu Zagrebu s 23:30 (12:19).

Obračun tradicionalnih tekmecev se ni razpletel po željah slovenskih prvakov iz Celja, po tretjem porazu - na svojem računu imajo tudi osem zmag in dva neodločena izida - pa so nazadovali na tretje mesto v tem regionalnem tekmovanju. Za vodilnimi rokometaši iz makedonskega Vardarja zaostajajo za 11 točk, za drugouvrščenimi Zagrebčani pa imajo dve točki zaostanka.


Celjska zasedba je dobro odprla svojo prvo tekmo po dolgem premoru zaradi evropskega prvenstva na Hrvaškem. V 14. minuti je povedla s 7:5, nato pa se ji je povsem ustavilo. Med 15. in 26. minuto je močno zaškripalo v njeni igri, po delnem izidu 2:10 je zaostala za šest golov (9:15), na veliki odmor pa se podala s primanjkljajem sedmih golov (12:19).

Izbranci velenjskega stratega na klopi Celja Branka Tamšeta - v ogenj je poslal tudi povratnika Ivana Sliškovića - v drugem polčasu svoje igre niso dvignili na višjo raven, Zagrebčani so jih vseskozi imeli pod nadzorom in poraz je bil neizbežen.

Celjska ekipa bo do konca rednega dela lige Seha odigrala še pet tekem, prvo pa bo na sporedu 13. februarja, ko bo gostovala pri zadnjih zmagovalcih tega tekmovanja in evropske lige prvakov - Vardarju iz Skopja. Pred tem jo čaka še izjemno atraktivna tekma s francoskim PSG v skupinskem delu evropske lige prvakov, ki se bo v nedeljo, 11. februarja, v Zlatorogu pričela ob 17. uri.

----------------------------------------------------

LIGA SEHA

Celje Pivovarna Laško - Zagreb 23:30 (12:19)

* Dvorana Zlatorog, gledalcev 800, sodnika: Brunovsky in Čanda (oba Slovaška).
* Celje Pivovarna Laško: Lesjak, Panjtar, Vujović, Jurečič 2, Malus 3, Razgor, Suholežnik 1, Marguč 1, Grošelj 2, Slišković 1, Kodrin 1, Anić, Dušebajev, Mačkovšek 7, Mlakar 1, Bećiri 4.
* Zagreb: Jović, Kastelic, Mrakovčić, Božić Pavletić, Kontrec, Vori 1, Marković, Horvat 7 (3), Šušnja, J. Valčić 2, T. Valčić, Ravnić 1, Hrstić, Vuglač 7, Bičanić 4, Pavlović 8.
* Sedemmetrovke: Celje Pivovarna Laško 2 (0), Zagreb 3 (3).
* Izključitve: Celje Pivovarna Laško 2, Zagreb 4 minute.
* Rdeči karton: /.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike