osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

Horoskop Bern Svet24.si

Tedenski horoskop: S pomočjo zvezd te dni lahko ...

par Petisvet.si

Pretekla življenja nas obdarijo z dušo dvojčico

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

serena williams Svet24.si

Navdušena nad Archijem, Serena obiskala kraljevo ...

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

gl
gl
0 02.07.2017 17:01:56

Slovenskega rokometnega reprezentanta pustil njegov dragi Yugo na cedilu

Okvarjeni Yugo Patrika Lebana.
facebook
Eden od tistih, ki je Sloveniji pred tedni na igrišču priigral uvrstitev na evropsko prvenstvo, je imel za volanom v Železnikih precej več smole kot v Schaffhausnu in Kopru.

Patrik Leban, 27-letni dosedanji igralec Ribnice in bodoči član Nexeja iz Našic, je bil na prejšnji reprezentančni akciji slovenske rokometne reprezentance novinec. Na preizkušnjah v reliju pa je s svojim kultnim Yugom vse prej kot to.

Znano je, da se novopečeni adut Veselina Vujovića v prostem času rad usede za volan in tako se je ta konec tedna udeležil ene od šestih dirk sezone državnega prvenstva v reliju, dirke v Železnikih, na kateri pa ga je njemu zelo ljubo vozilo pustilo na cedilu. »Hehe, ja, ja, res je,« se nam je oglasil priljubljeni »Pako« in pojasnil, da k sreči ni prišlo do trka, temveč zgolj okvare njegovega Yuga. »V zavoju je prišlo do take sile, da je odtrgalo polosovino. Ni bilo nič takega,« je razložil Primorec.

In če kdo misli, da se slednji na tovrstne dirke poda samo takole malo za hec, se moti. Njegovi cilji na državnem prvenstvu so bili visoki. »Če sem čisto iskren, sem šel na to dirko s ciljem, da se uvrstim med prve tri. Sploh glede na to, da nas je bilo sedem Yugotov. Po prvem dnevu je tako tudi kazalo, kajti na prvi hitrostni preizkušnji sva bila tretja, na drugi pa druga. A potem je prišla smola,« je dodal Leban.

Zdaj si bo, kot pravi, vzel nekaj dopusta (vmes se bo morda udeležil samo še dirke na Hrvaškem), kajti 24. julija ga čaka selitev v Našice, kjer bo začel svojo prvo – rokometno – epizodo v tujini.

V elitni konkurenci najhitrejši Slovak

Reli v Železnikih je sicer dobil Slovak Vlastimil Majerčak (Ford Fiesta R5) pred Slovencem Rokom Turkom (Peugeot 208 R5) in Italijanom Claudiom de Ceccom (Hyundai i20). Leban je s svojim jeklenim konjičkom seveda nastopal v drugi konkurenci, med dirkači v legendarnih vozilih znamke Yugo Zastava.

Značke: patrik-leban, reli, jugo

Članki iz rubrike