kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 03.04.2017 15:25:01

Mavsarjeva se vrača v dres Krima Mercatorja

Slovenska rokometna reprezentantka Tamara Mavsar (173 cm, 1991) se po svoji prvi izkušnji na tujem vrača v vrste Krima Mercatorja. Pred začetkom te sezone je Ljubljano zamenjala za Skopje, kjer je okrepila zasedbo Vardarja, poleti pa se vrača v klub, kjer je preživela večino športne poti. Krimov dres bo nosila naslednji dve sezoni.

Levokrilna igralka je pred selitvijo v Makedonijo v najtrofejnejšem slovenskem ženskem rokometnem klubu igrala od leta 2001, poprej pa se je z rokometom spoznavala na osnovnošolski interesni dejavnosti v Logatcu. Za različne selekcije krimovk je zabila prek 2400 zadetkov, s 17 leti pod vodstvom Marte Bon prvič zaigrala v ligi prvakinj, s trdim delom pa si prigarala tudi kapetanski trak. V dresu krimovk so jo odlikovale zanesljivost in raznovrstnost v napadu ter borbenost in nepopustljivost v obrambi.


"Izredno sem vesela, da se vračam v ekipo Krima Mercatorja. Po eni strani je bila odločitev lahka, po drugi spet ne. Prednost Vardarja je bilo zagotovo dejstvo, da ima najvišje cilje v ligi prvakinj. Z ljubljanskim klubom bo te v trenutni situaciji težje doseči, a vidi se, da se vsi, ki delajo v klubu, izjemno trudijo, da bi temu bilo tako. Ljubljanska ekipa bo v prihodnji sezoni mlada, a izredno motivirana. Upam, da se bomo uspeli prebiti čim dlje. Rada bi še dodala, da sem Vardarju izjemno hvaležna za izkušnjo, ki mi jo omogoča. Sezona še ni končana, domov se želim vrniti z evropsko lovoriko," je dejala Tamara Mavsar.

Pri Krimu Mercatorju bosta v prihodnji sezoni zaigrali tudi Črnogorka Jelena Despotović, do konca sezone članica madžarskega Debrecena, in Ukrajinka Olga Perederij, ki prihaja iz slovaških Michalovcev. Sodelovanje s klubom so v preteklih tednih podaljšali tudi trener Uroš Bregar ter štiri pomembne članice ekipe v tej sezoni, Elizabeth Omoregie, Alja Koren, kapetanka Miša Marinček in Hrvatica Aneta Benko.

Značke: rokomet, ženske

Članki iz rubrike