Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ue
ue
1 08.05.2019 22:35:40

V CELJU se krepijo! Z DANSKE prihaja občasni REPREZENTANT!

Jurij Kodrun
Celjani so predstavili naslednjo okrepitev za prihodnjo sezono.

Celje Pivovarna Laško se je za naslednjo sezono dogovoril za prihod občasnega slovenskega članskega reprezentanta, levega zunanjega igralca, Jana Grebenca, ki trenutno nastopa za danski Skjern, pred tem pa je bil član Velenja in Ribnice.

Šestindvajsetletnik je v Sloveniji v članski konkurenci odigral 169 tekem, na katerih je skupaj dosegel 560 zadetkov. Z Ribnico je nastopal še v pokalu EHF, z Velenjem in Skjernom pa v minulih dveh sezonah v ligi prvakov, skupaj pa je zanje dosegel 72 zadetkov.


Za slovensko reprezentanco je do sedaj zbral 17 nastopov, v katerih je dosegel 26 zadetkov, od tega je tri zadetke dosegel na tekmi za bronasto medaljo na SP v Franciji 2017. S Celjem je sklenil triletno pogodbo do leta 2022 in bo skupaj z ostalimi sestavljal okostje ekipe v naslednjih sezonah.

"Neizmerno sem vesel prihoda v Celje, prihoda k prvakom, oziroma sklenitve tega sodelovanja od naslednje sezone dalje. Odločitev je bila zelo lahka. Celje že vsa ta leta odlično dela, verjamem v to strategijo in vizijo kluba, vidim se v tem konceptu. Želel sem si zaigrati za Celje, verjamem v bodoče soigralce, mislim, da smo vsi željni, borbeni in uspehov željni fantje, tako da odločitev res ni bila težka," je dejal Grebenc.

Trener Tomaž Ocvirk pa je o Grebencu dejal: "Pozna se z ostalimi fanti in se bo odlično vklopil v naš sistem dela. Je hiter igralec, dober strelec od daleč, v Skjernu pa je pokazal, da je tudi v obrambi dodana vrednost, vse to pa so lastnosti, ki jih mi iščemo."

Značke: jan-grebenc, celje, skjern

Članki iz rubrike