pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Goran Dragić, Greice Murphy Njena.si

Goran Dragić izbranko pripeljal v Slovenijo

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

STA
STA
0 27.02.2018 21:53:50

Celjani potrdili odhod svojega upa v Francijo

Arsen Perić
Slovenski rokometni prvak Celje Pivovarna Laško je na svoji spletni objavil, da po koncu sezone knežje mesto zapušča doma vzgojeni Matic Suholežnik, ki bo okrepil francoskega prvoligaša Dunkerque. Dogovor do leta 2020 je krožni napadalec podpisal že med evropskim prvenstvom na Hrvaškem, zdaj pa je uredil še zadnje podrobnosti.

Od leta 2014 dalje, ko je prvič nastopil za člansko ekipo, je do danes zbral 94 nastopov, na katerih je dosegel 61 zadetkov.

"Moja želja je vedno bila igrati za člansko ekipo Celja Pivovarne Laško. Potem ko se mi je to uresničilo in sem si v dresu Celja priigral tudi nastope v vrstah slovenske reprezentance, je na moj naslov prišla ponudba iz Francije. Prav igranje v Franciji ali Nemčiji pa je bila moja naslednja želja v karieri. Izkoristil sem to priložnost, ki se je pokazala že sedaj. V Celju, ki sem mu hvaležen za priložnost, da sem se lahko razvil v rokometaša takšne ravni, me do konca sezone še čakajo izzivi, ki jih želim s soigralci pred odhodom uresničiti in verjamem, da bomo v tem uspešni," je povedal Suholežnik.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike