alex volasko Dobra karma

Najlepši slovenski zvezdniški par gre končno ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

4_luka basi raay Svet24.si

Luka Basi med karanteno končno nadoknadil čas za...

protesti, zda, george-floyd, 30.-5 Svet24.si

FOTO in VIDEO: Ob vse bolj nasilnih protestih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

POLKAHOLIKI (SOBICA)-67 Najstnica.si

Nesreča med snemanjem videospota

ru
ru
5 13.01.2018 09:15:39

SE GA ŠE SPOMNITE? Legendarni RENATO VUGRINEC iskreno in brez dlake na jeziku: Na žalost sem veliko NA SODIŠČU

Arsen Perić
V Sloveniji je izginil z radarjev, dolgo ga že ni bilo videti. In težko ga je dobiti.

Če pravijo, da je lažje priti do Macrona kot do Karabatića, je do slednjega lažje kot do Renata Vugrinca. Skoraj ... Kar 17 dni smo se usklajevali in včeraj v Ptujčanovem natrpanem urniku le našli nekaj minut, ki si jih je 42-letnik prek telefonske zveze pred odhodom v Skopje iz Beograda prijazno utrgal za nas. Izplačalo se je, saj bi pred dvobojem Slovenije in Makedonije v Zagrebu težko našli primernejšega sogovornika od nekdanjega reprezentanta obeh izbranih vrst.

V Sloveniji o vas skoraj ni več slišati, lahko bi rekli, da ste izginili z vseh radarjev. Povejte svojim rojakom, kaj danes počne Renato Vugrinec?
Ne bi ravno rekel, da sem izginil z vseh radarjev, je pa res, da me je moja življenjska rokometna pot vodila po drugih državah. Svojo kariero sem zaključil v Izraelu, no, še vedno čakam na kakšno ponudbo za recimo pol leta ali leto dni, ker sem še vedno sposoben igrati. Recimo v Izraelu ali kakšni drugi eksotični državi. Sicer pa je tako, da sem rojen v Jugoslaviji in sem Jugoslovan. Slovenija, Srbija, Makedonija, vse to je moj dom. Moji otroci so v Sloveniji, v centru Beograda imam hostel Stella di notte, v Makedoniji pa gostinski lokal Food Corner. Tako da je moje življenje zelo pestro. Rekel bi kar, da sem vse življenje na poti.

vugrinec
m24.si
V Makedoniji ste se kar ustalili, kajne?


Rekel bi, da je to zame le ena življenjska postaja. Slovenija je najlepša! V Makedoniji imam svoj Corner Cafe, kjer strežemo odlično kavo, kar se mi zdi zanimivo in ironično, pa je, da je zraven sodišča, kjer sem na žalost tudi veliko. S svojim nekdanjim klubom Metalurgom sem v procesu za kar veliko vsoto in to je ena prava borba, na žalost. Včasih je kar smešno, da imaš zraven za advokate 'kafič', potem pa se z njimi boriš na sodišču (smeh). Sem pa vsaj blizu, kar je pozitivno (smeh).

vugrinec
alesfevzer.com
Igrali ste za Slovenijo in za Makedonijo, ste Slovenec, v zvezi ste s Srbkinjo Sanjo. Za koga boste navijali na slovensko-makedonskem obračunu?
Tudi iz Makedonije so me že klicali glede tega in ostal sem nekako nepristranski. A vseeno sem jaz najprej Slovenec, zato bi dal prednost Sloveniji. Kar zadeva možnosti, je na tej tekmi sicer vse mogoče, to lahko povem iz precej svojih izkušenj z velikih tekmovanj. Čeprav bi jih sam nekaj več pripisal Sloveniji. Vseeno je to tretja reprezentanca sveta z dobro atmosfero in kljub poškodbam, ki so se jim pripetile, imajo še vedno Veselina Vujovića.

CELOTEN, IZJEMNO OBŠIREN IN ZELO ZANIMIV POGOVOR Z RENATOM VUGRINCEM SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike