kopitar 2 Odkrito.si

Po Tini Maze tudi on! Je očka iz pravljice

amir abdaković Svet24.si

Mladi Ljubljančan: "Ne morem gledati otrok v ...

Molk Petisvet

O vsem tem je najbolje molčati!

profimedia-0334675824 Svet24.si

Konec poletja: za septembrskim vročinskim valom ...

1 victoria Svet24.si

Bodoča kraljica se od svojih otrok noče ločiti ...

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

tanja ribič Njena.si

Tanja Ribič navdušila s fotografijo v spodnjem ...

Gregor Lisec
Gregor Lisec
9 17.07.2017 09:03:14

Uroš Zorman v velikem intervjuju: Vujoviću sem povedal, da njegove izjave včasih nimajo smisla!

Nikola Miljković
Pogovarjali smo se z Urošem Zormanom, ki je posebej za nas v obširnem intervjuju razkril vse o domnevnem 'krqatkem stiku' z Veselinom Vujovićem, spregovoril o koncu kariere in še marsičem.

Selektor nam je dejal, da sta se slišala in pogovorila o njegovi nerodni izjavi, povezani z Božičkom …
Ja, slišala sva se, izmenjala nekaj sporočil, v katerih se je opravičil in dejal, da ni mislil tako, kot je izpadlo. Odgovoril sem mu, da sploh ni nobenega problema, da me ni v reprezentanci, me je pa zmotil način. Vse bi šlo lahko mirno mimo, brez teh stvari bi lahko zadeve izpeljali čisto mirno. Ampak to je zdaj že za nami in jaz o tem niti ne razmišljam niti ne vidim nobenega problema.

Glede na to, da ste si enkrat že premislili in »preložili« upokojitev, lahko morda pričakujemo še kakšno presenečenje? Da bi denimo gledali Uroša Zormana tudi na Hrvaškem?

(smeh) Mogoče res lahko. Vendar v vlogi gledalca ali komentatorja ali kaj podobnega. Kot igralca pa zagotovo ne. Fantje so na svetovnem prvenstvu pokazali pravi karakter in od tam morajo nadaljevati. Tisti dve tekmi z Nemčijo sta bili samo odraz slabega tedna in verjamem, da so oni zmožni dobro igrati in posegati po vrhunskih rezultatih. Te skupine z nami, veterani, ne potrebujejo. Mi smo pomagali, kolikor smo, in to je to.


Namigujete, da želite svojemu nekdanjemu direktorju v Celju Romanu Pungartniku odžagati vejo pri nacionalki in mu prevzeti vlogo strokovnega komentatorja?
Aja (smeh), ne, ne, ne, ne. Nisem tako mislil. Potem pa bom raje rekel, da me boste na Hrvaškem prej videli v vlogi hišnika.

CELOTEN INTERVJU Z UROŠEM ZORMANOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike