Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Gregor Lisec
Gregor Lisec
25.10.2024 18:30:38
Deli članek:

Pajović: Po pravici povedano me ne vleče nazaj Plus

Profimedia

V velenjski Rdeči dvorani je v času tekem Gorenja razen trenerja Velenjčanov Zorana Jovičića in njegovega tekmeca na nasprotni klopi pogost gost še en izvrsten trener, Branko Tamše. Zdaj ko je brezposeln in ima čas, seveda. No, zadnjo tekmo slovenskih prvakov si je s tribune ogledal še en ugleden strateg – legendarni Aleš Pajović.

Rad se oglasi. Na tekme v Slovenijo, ki že dolgo ni več njegov aktualni dom, kajti ustalil se je v severni soseščini, v Gradcu. Videvamo ga predvsem na tekmah v celjskem Zlatorogu, tokrat smo ga srečali v velenjski Rdeči dvorani. In na kratko pokramljali z njim, čeprav ga nismo želeli predolgo zadrževati, saj si je imel z marsikom marsikaj za povedati.

Med drugimi s športnim direktorjem Kriens-Luzerna Nikom Tomincem, ki ga je pravzaprav tudi povabil na tekmo, da bi se pogovorila glede nekega igralca. V te podrobnosti, njun posel, nismo šli. “Poleg tega sem imel opravke v Celju, skočil do mame, in opravil par klicev, da smo se dobili s fanti. Smo bili kar generacija, jaz, Žvižej, Praznik, Ivančič, Gavrilovski, tako da nas je bilo kar nekaj,” je večer za druženje s starimi prijatelji ob, hja, ne tako dobri tekmi izkoristil Pajo. “Lepo je bili priti pogledati v Velenje tekmo, na žalost se ni obrnilo, kot smo pričakovali. Ampak Velenjčani so do sedaj pokazali, da znajo dobro igrati, tako da morajo samo tako naprej delati,” verjame v slovenske prvake.