Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ru
ru
07.08.2024 23:07:25
Deli članek:

Zorman po veliki zmagi brez zadržkov: Pišemo zgodovino. Druga skupina težja? Zdaj so se ...

Profimedia

Uroš Zorman po veliki zmagi pohvalil svoje varovance.

Slovenska rokometna izbrana vrsta je v polfinalu olimpijskega turnirja. To ji je uspelo po izjemni zmagi nad Norveško, ki jo je premagala s petimi zadetki razlike (33:28), kot prvi pa je iz slovenskega tabora pred mikrofon stopil slovenski selektor Uroš Zorman.

"Ne vem, koliko sem imel jaz vmes prstov, ampak verjeli smo v samo tekmo, vse je v glavi. To je najbolj pomembno, odloča samo glava in fantje so bili maksimalno osredotočeni. No, na trenutke nam je malo padla koncentracija, ampak jim nimam česa zameriti. Vsa čast fantom. Pišemo zgodovino oziroma jo pišejo. Ostal sem brez besed," je uvodoma dejal presrečni Zorman.

"Fantje so pravi, videli ste to željo, to energijo in še enkrat kapo dol fantom. Gremo naprej. Ne bi se rad ponavljal, ampak fantje so osredotočeni. Ne samo včeraj in danes, ampak skozi celotni turnir. Številni so dejali, da je bila druga skupina težja, zdaj so se v polfinale uvrstile tri reprezentance iz naše skupine. Še enkrat čestitke fantom in to je to," je zaključil slovenski selektor.