Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

sta
sta
0 16.01.2021 12:12:53

Slovenci dočakali OKREPITVI! Kodrin in Kastelic še vedno ODREZANA od ekipe, selektor pa je našel REŠITEV!

Organizatorji prvenstva v rokometu v Egiptu še naprej ne dovolijo aktivnosti s slovensko reprezentanco Tilnu Kodrinu in Urhu Kastelicu. Zato je bil selektor Ljubomir Vranješ primoran najti rešitev.

V Egipt je vpoklical dva dodatna rokometaša. V predmestje Aleksandrije sta zjutraj srečno prispela Tadej Mazej in Urban Lesjak.

Mazej in Lesjak sta na prizorišču tekmovanja že opravila test na koronavirus, reprezentančnim aktivnostim pa se bosta smela pridružiti po prejemu negativnega rezultata, je sporočila Rokometna zveza Slovenije in dodala, da bosta dotlej v hotelu nastanjena v ločenih sobah.


Vsaka reprezentanca lahko na tem svetovnem prvenstvu za nastope prijavi 20 igralcev, iz katerih jih nato prosto izbere 16 za vsako tekmo. Poleg tega lahko izbrane vrste v prijavljeni dvajseterici opravijo še tudi do pet menjav. Seznam slovenske izbrane vrste po prihodu obeh igralcev šteje 19 imen.

"Kodrin in Kastelic sta zdrava in se dobro počutita. Oba sta bila ob prihodu v Egipt pozitivna na PCR testu. Organizatorji so se zato odločili, da ju pošljejo na dodatne preiskave v Kairo, kjer bodo skušali ugotoviti, kakšno je njuno stanje," je že pred dvema dnevoma dejal reprezentančni zdravnik Sašo Djurić.

V petek je reprezentanca začela s pripravami na današnji obračun z rusko ekipo. Trening je opravila na pomožnem igrišču, "v balonu" ob dvorani Borg El Arab, ki gosti tekme predtekmovalne skupine H. Igralci so trdno odločeni, da po odlični predstavi proti Južni Koreji tudi na drugem preizkusu na igrišču prikažejo vse svoje znanje, so še sporočili iz slovenske reprezentance in dodali, da je vzdušje v ekipi še naprej zelo dobro.

Značke: rokomet, sp, slovenija

Članki iz rubrike