Joži Lesiček-glavna Nova Dobra karma

Ljubezen po domače: Joži iskreno o tem, kaj se ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 25. januarja

zoran jankovic pl Reporter.si

Kako je Zoran Janković »izdal« rdečo zvezdo: Z...

janez janša Svet24.si

Janša: Najkasneje v sredo bo prišlo do sprememb,...

šola, koronavirus, šolstvo, učenje Necenzurirano

Dragi mladi, krivi smo. Odrasli. #kolumna

norma Odkrito.si

Širjenje svobode ali sovraštva?

Nives Gvojić2 Njena.si

Ugodno oddam sina: Spremenjena Nives ustvarja ...

ru
ru
1 14.01.2021 14:03:06

ODMEVA!!! Vujović PIHA NA DUŠO Slovencem – pariškega brona ne more pozabiti, v Egiptu pa NAPOVEDUJE ...

Nekdanji selektor slovenske rokometne reprezentance v odmevnem intervjuju za bosanski medij.

Veselin Vujović zna poskrbeti, da se okoli njega dviga prah. Tako je bilo tudi v času, ko je vodil najboljše slovenske rokometaše, nedavno pa je prevzel Borac iz Banjaluke. V pogovoru za časnik Avaz se seveda ni mogel izogniti slovenskemu rokometu.

S svojimi novimi varovanci želi predvsem evropsko zgodbo, že v tej sezoni bi rad naredil korak naprej. "Da bi denimo izločili Gorenje iz Velenja v evropskem pokalu, kar ni nemogoče."Nekdanji odlični rokometaš, ki je bil z Metaloplastiko sedemkrat prvak Jugoslavije, dvakrat je stopil tudi na evropski vrh, pozneje pa je lovorike osvajal v dresu Barcelone, po igralski gradi trenersko kariero. Trije naslovi z Vardarjem, dva z Zagrebom in bron z reprezentanco Slovenije na svetovnem prvenstvu pred štirimi leti v Franciji – tako je videti njegova vitrina. "Najljubši mi je bron s Slovenijo. To bi izpostavil. Želja za naprej pa je popeljati klub na zaključni turnir lige prvakov. Ali mi bo to enkrat uspelo ali ne, bomo videli. Do konca trenerske kariere se bom trudil v tej smeri."

Ko so ga vprašali, kaj pričakuje na svetovnem prvenstvu, ki se je začelo včeraj, je 59-letni Črnogorec v ospredje postavil tudi Slovenijo. "Največji favoritinji za osvojitev ene od kolajn sta Hrvaška in Norveška. Odlično reprezentanco pa imajo tudi Slovenci, ki lahko pripravijo presenečenje. Zaradi zgodovine in kvalitete vedno v ospredje postavljamo Francoze in Dance, a oboji že na nekaj zadnjih tekmovanjih vidno padajo. Igralske kadre, priprave in tudi formo diktira koronavirus. Celo na prizorišču se lahko zgodi, da bodo nekateri igralci pozitivni ..."

Članki iz rubrike