mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 17.01.2020 10:43:55

Horžen znova v Vranješevem kadru, Marguč v čakalnici

eurohandball.com
Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Ljubomir Vranješ je pred začetkom drugega dela evropskega prvenstva v Malmöju namesto poškodovanega kapetana in zunanjega igralca Vida Kavtičnika v ekipo znova uvrstil krožnega napadalca Kristjana Horžena. Slovenija se bo danes ob 16. uri pomerila z Islandijo.

Proti Islandcem bodo tako v slovenski vrsti zaigrali krožni napadalci Blaž Blagotinšek, Igor Žabić in Horžen, zunanji igralci Dean Bombač, Nejc Cehte, Jure Dolenec, Nik Henigman, Borut Mačkovšek, Rok Ovniček in Miha Zarabec, krilni igralci Darko Cingesar, Blaž Janc, Tilen Kodrin in Mario Šoštarič ter vratarja Klemen Ferlin in Urh Kastelic.

Slovenija ima v drugem delu tekmovanja v skupini II pravico, da opravi še eno menjavo. V čakalnici na Švedskem se nahaja desnokrilni igralec Gašper Marguč.



Slovenija se bo po današnji tekmi z Islandijo v nedeljo, 19. januarja, pomerila z Madžarsko. Po dnevu premora bo nato igrala še dve tekmi: v torek, 21. januarja, najprej s Portugalsko, dan kasneje pa še z Norveško.

Slovenija, Norveška in Madžarska bodo drugi del pričele z dvema točkama, Švedska, Portugalska in Islandija pa brez njih. Najboljši izbrani vrsti iz skupine II se bosta uvrstili v polfinale, tretjeuvrščena pa bo nastopila v tekmi za peto mesto. Vse tekme bodo v Stockholmu.

Značke: rokomet, ep, slovenija

Članki iz rubrike