franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ru
ru
5 07.12.2019 07:31:37

Zorman vrača udarec 'KAVČARJEM'! Da sem jaz ZRUŠIL Vujovića!? NEUMNOSTI! Tole je RESNICA!

Arsen Perić
Vedno je na glas povedal tako, kot si je mislil. Verjetno ima eden najboljših slovenskih rokometašev vseh časov v javnosti, ali kot bi sam rekel, med ‘kavčarji’, prav zato toliko nasprotnikov.

Ti so znova vstali, ko je moral oditi Veselin Vujović in se je Uroš Zorman znašel med kandidati za izpraznjen selektorski stolček, ter na Ljubljančana stresli kup očitkov, češ da je on zrušil Vujota in pred njim Šerbca, da bi sam prevzel oblast. Na raznih forumih, spletnih straneh in socialnih omrežjih obtožb na Zormanov račun resnično ne manjka. Nekdanji kapetan, trenutno pa pomočnik še neimenovanega selektorja, jim je v pogovoru s kolegi s tiskane Ekipe SN odgovoril. Jasno in glasno.

»To so 'kavčarji' in se sploh ne bi spuščal v to. To je neumnost. Mene dve leti sploh ni bilo zraven. Priključil sem se zdaj in nimam nič z zamenjavo selektorja. To ve tudi Vujo. Res je brezpredmetno sploh namigovati o čem takem, to govorijo samo tisti, ki … Ah, ne bom uporabil kakšnih grdih ali težkih besed. Ne mislim se pregovarjati. Najpomembneje je, da vemo jaz, Vujo in predsedstvo, da jaz pri tem nisem imel niti nohta zraven, kaj šele prstov. Tudi jaz sem bil presenečen, da so ga odstavili tik pred prvenstvom, ampak to je moč in pravica predsedstva in tu nimamo kaj. To je treba sprejeti. Ne glede na najine majčkene komunikacijske šume z nekdanjim selektorjem, ko sem bil še igralec, sva imela čisto korekten odnos, ko sem prišel zraven v strokovni štab. Še vedno ga spoštujem in nimam nobenega problema z njim. Res se ne mislim spuščati v preteklost. Tisti, ki si hočejo misliti take stvari, pa naj si jih kar mislijo. To je njihov problem. Jaz imam čisto vest in to je najpomembneje,« se je v tiskani izdaji Ekipe SN razgovoril Zorman, ki jih je 'kavčarje' obudil po slabih petih letih.

CELOTEN POGOVOR Z UROŠEM ZORMANOM SI PREBERITE V TISKANI IZDAJI ČASOPISA EKIPA SN ALI NA TEJ POVEZAVI

Članki iz rubrike