kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ru
ru
18 28.11.2019 09:03:18

Legendarni Tone TISELJ je najprej udaril po VUJOVIĆU, zdaj pa z OSTRO KRITIKO nad RZS?!

Med športnimi navdušenci v Sloveniji še vedno zelo odmeva odhod Veselina Vujovića z mesta selektorja.

Po tisti zloglasni minuti odmora, v kateri je zdaj že nekdanji selektor Slovenije Veselin Vujović izgubil živce in napadel slovenskega rokometaša Aleksa Vlaha, se je zdelo neizbežno, da bi bil legendarni trener še naprej prvi mož slovenske reprezentance.

To se je v sredo popoldne tudi zgodilo, na Rokometni zvezi Slovenije so se odločili za prekinitev sodelovanja, zdaj pa jih čaka težko delo iskanja novega prvega moža, saj reprezentanco že 10.  januarja čaka evropsko prvenstvo

Na odločitev rokometne zveze so se odzvali tudi številni strokovnjaki, nekdanji selektor Tone Tiselj je ostro nastopil proti RZS, češ da je takšno odločitev sprejela občutno prepozno. Tiselj je bil eden od največjih kritikov Vujovića, v  pismu je spregovoril o reprezentantih Slovenije, ki zaradi Črnogorca kličejo na pomoč.

"Svoje mnenje o Vujovićevem slogu vodenja in komuniciranja z igralci sem že povedal in temu nimam več kaj dodati. Odločitev, ki so jo zdaj sprejeli na RZS, je bila absolutno prepozna in novega selektorja potiska v zelo neugoden položaj. Imel bo zelo težko delo, saj ne bo imel časa za timbilding, pogovore z igralci, oglede preteklih tekem ... Upam, da bodo izbrali vsaj takšnega, ki ni vezan na klubske obveznosti, saj bi se tisti, ki so, dela lahko lotili šele 26. decembra. Med kandidati, ki se jih omenja, sta prosta Tamše in Gislason."

Članki iz rubrike