stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ru
ru
0 22.11.2019 14:03:12

Nekdanji Vujovićev pomočnik OBSOJA dejanje selektorja! ALIBIJEV in IZGOVOROV je bilo dovolj!

www.alesfevzer.com
Če kdo, potem Veselina Vujovića v Sloveniji dobro pozna Uroš Šerbec. Pravega Veselina Vujovića, ne tistega ljudskega, v slovenski javnosti tako priljubljenega. Od Črnogorčevega prihoda na sončno stran Alp spomladi 2015 do letošnjega septembra, ko je moral mesto prepustiti Urošu Zormanu, je bil Šerbo njegova desna roka, prvi pomočnik. Tudi on Vujovićev primitivni napad na Aleksa Vlaha obsoja in poziva zvezo, naj ukrepa.

Kako ste vi, ki ste skupaj z Veselinom Vujovićem doživeli marsikaj, videli njegov verbalni napad na Aleksa Vlaha?
Gledal sem tekmo in videl, kaj se je zgodilo. Hudo je. Trenerji vemo, da so med minutami odmora prisotne kamere, in če ni oglasov, se vse spremlja v živo. Ampak kljub slabi volji, živčnosti ali kakršnemkoli čustvenem stanju kaj takega ni sprejemljivo. Pa ne gre le za to. Take težke besede človeku težko rečeš že na štiri oči. Mi se lahko vsi izgovarjamo, da poznamo Vuja, da vemo, kakšen karakter ima, ampak mislim, da je teh alibijev in izgovorov v slogu 'takšen pač je' dovolj. Ni bilo lepo. Navsezadnje je Aleks Vlah reprezentančni kandidat, bil je že v reprezentanci, je naš, slovenski igralec. Afekt gor ali dol, to je bila res huda žalitev. Samo srčno upam, da se mu je Vujo opravičil. Če se ni, je teža vsega tega še toliko večja. Lahko se samo postavimo v njegovo kožo, kako se je fant počutil pred svojimi soigralci in kako se po ogledu teh posnetkov počuti njegova družina, prijatelji. Res je težko reči karkoli v bran Veselinu Vujoviću.

Na zvezi o incidentu za zdaj molčijo. Bi po vašem mnenju morali ukrepati, se odzvati?
Naša zveza je tako od septembra napovedala popolno mobilizacijo. Da bodo vse podredili svojim ciljem. Sem zraven je bila vključena tudi Vujeva prizadevnost, vedenje in vse drugo. Da bo to na pravi ravni. Kar pa seveda ni, zato mislim, da bi na zvezi morali ukrepati. Gre za našega selektorja in gre za našega igralca, potencialnega reprezentanta. Verjetno razmišljajo, kaj bi rekli, ampak mislim, da se morajo oglasiti. Na kakšen način, ne vem. Do zdaj so Vuja vedno ščitili in ne predstavljam si, kaj bodo naredili tokrat. Mogoče so si tudi zato vzeli nekaj več časa in zadaj iščejo kakšno možnost. Vsekakor pa bi morali imeti svoje stališče in mislim, da bi to moralo biti takšno, kot verjamem, da ga imamo vsi v Sloveniji. Tu bi moral biti zaščiten igralec! Treba bi bilo javno reči: 'Vujo, tako ne gre več.' Ne nazadnje je bilo septembra rečeno, da se bo popolnoma posvetil reprezentanci, da bo to zdaj maksimum, ampak teden dni kasneje je imel službo v Zagrebu. Pa so to znova opravičili z besedami, da je to dobro, super, saj da bo v trenerski formi. Ampak vidimo, da je zdaj še bolj živčen, kot je bil prej.

Pričakujete, da bo Vujović po tem incidentu morda odstopil sam?
Ne, po mojem za to ni možnosti, razen če se bodo v zakulisju dogovorili, da tako prikažejo ... 

CELOTEN POGOVOR Z UROŠEM ŠERBCEM IN VEČ O IZPADIH VESELINA VUJOVIĆA SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike