Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
1 21.11.2019 21:31:01

Slovenski PRVAKI ODLIČNI, Kristjan ČUJEC s pravo MOJSTROVINO! (video)

Youtube
Slovenski državni prvak Dobovec ima po dveh tekmah elitnega dela lige prvakov šest točk.

Dobovec je na prvi tekmi premagal belgijski Hall-Gooik s 3:1, na drugi je Mostar s 6:1 porazil Mostar, ruski KPRF pa je z 2:1 ugnal Belgijce. Dobovec torej čaka tekmo zadnjega kroga na prvem mestu v skupini zavoljo boljše gol razlike, za napredovanje na finalni turnir pa mu na petkovi tekmi z Rusi zadošča že remi.

"Na zadnji tekmi z Rusi gremo na zmago. Izgubiti tako ali tak ne moremo ničesar, bo pa izjemno igrati pred polno dvorano," je povedal Žiga Čeh, ki je zabil dva gola in bil junak drugega srečanja. Rusi bodo pod velikim pritiskom, saj bodo igrali pred polno domačo dvorano CSKA, kjer bo 3000 gledalcev zahtevalo njihovo zmago.


Eno glavnih orožij Dobovca bo po mnenju mnogih strokovnjakov eden najboljših vratarjev futsala na stari celini Damir Puškar. "Res nam zadostuje že točka, toda nemogoče se je osredotočiti na remi. Odigrali bomo na zmago in upamo, da se bo razpletlo nam v prid. Res bo težko, saj bo odločalo več dejavnikov. Toda vsi si res želimo, da bi se prebili na zaključni turnir četverice; za to bomo delali in upali do zadnje sekunde zadnje tekme z Rusi," je dejal Puškar.

Na drugi tekmi proti Mostarju je bil posebna mojstrovina peti zadetek, ki je bil delo Kristjana Čujca. Po strelu z razdalje, ki ga je vratar Mostarja ubranil, se je Čujec sam znašel pred njim in z mojstrsko potezo žogo poslal čezenj, vratar jo je lahko le pospremil s pogledom.

Zadetek si lahko na posnetku ogledate od 1:24.35 dalje.

Članki iz rubrike