Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

piknik Petisvet.si

ZA VSAK ASTROLOŠKI ZNAK JE IDEALEN PIKNIK ...

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

sarah poroka Svet24.si

Bosta nekdanja kraljeva zakonca spet stopila pred ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

nu
nu
3 20.01.2019 13:34:58

VUJOVIĆ, SI VIDEL TOLE?! Denić zbodel Vujovića: "Zakaj Slovenije ni tu?"

Reuters
Nekdanji selektor Slovenije Boris Denić je zbodel Veselina Vujovića.

Savdska Arabija, ki jo vodi nekdanji selektor slovenske izbrane vrste Boris Denić, je v soboto zabeležila prvo zmago na svetovnem prvenstvu. S 34:29 so premagali Angolo, po tekmi pa je Denić, ki je sicer za slovenske medije že nekaj časa nedostopen, spregovoril za priljubljeni rokometni portal Balkan Handball.

Selektor, ki je bil s Slovenijo četrti na svetu, je spregovoril tudi o razliki kako je voditi Slovenijo in kako je voditi amatersko Savsko Arabijo. "Težko je biti v vlogi avtsajderja. Sploh meni, ki zmagujem raje kot karkoli drugega. Narediti moraš avtogeni trening. Da ne počiš, da ne padeš ven... Res se moraš kontrolirati, saj nimaš te kvalitete, da bi pariral. S tem, kar imaš, poskušaš narediti kar največ, vse to pa moraš početi na specifičen, drugačen način, kot z našimi fanti. Vendarle je povsem drugače igrati s Slovenijo, ki je svetovna rokometna sila. Ki pa je ni tu. Ne vem zakaj." Tu se je ustavil, toda tisti nasmešek je povedal veliko.

Nasmešek, ki je povedal vse. In ki je svojevrstno sporočilo predsedniku RZS Franju Bobincu, ki ga je odstavil, ter tudi Denićevemu nasledniku na klopi Slovenije Veselinu Vujoviću.

Celoten pogovor si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike