Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ru
ru
9 23.01.2018 18:48:57

TAKO TO POČNETA ZLOGLASNA ROMUNA! Legendarni komentator TAKOLE ogorčen, podatki pa ZELO ZGOVORNI!

Martin Metelko
Prvi polčas obračuna Slovenija - Španija je bil za vse tiste, ki iščejo nadaljnje sodniške zarote.

Veliko je bilo teorij o tem, kako bosta sodila romunska sodnika Din in Dinu, ljubljenca makedonskega funkcionarja pri EH Dragana Načevskega. Nekateri so dejali, da bosta Romuna sodila za Makedonce in po tej logike za Slovence. Spet drugi pa, da bosta Romuna nadaljevala gonjo proti Veselinu Vujoviću in s tem proti naši reprezentanci. Če sodimo po prvem polčasu obračuna ... No, presodite sami.

"Romuna ne moreta iz svoje kože /.../ Očitno imata Romuna v malih možganih nekaj, kar jima pravi, da ko sodita Sloveniji, ta ne sme zmagati," je bil besen legendarni televizijski komentator Ivo Milovanović, potem ko sta se romunska sodnika resnično neuravnoteženo odločala za tiste najbolj pomembne kazni. Medtem ko je Slovenija dobila kar štirikrat po dve minuti je Španija, pomislite, bila do zadnje minute pri ničli, šele na koncu pa je dobila svoji edini dve minuti. In to kljub temu, da je Guardiola grob prekršek naredil ob tem, ko je že imel rumeni karton.

Hkrati sta ravno po tem prekršku Romuna dosodila edino najstrožjo kazen, sedemmetrovko, za Slovenijo, pri čemer bi jih morala dosoditi kar nekaj. Ne drugi strani sta Špancem dosodila tri, kar hkrati pomeni, da sta pokazala ob vsaki priložnosti. Odločite se sami, Milovanović je svoje povedal, Slovenija pa kljub vsemu ob odlični predstavi in sijajnem branjenju Urha Kastelica po polčasu vodi 13:12.    

Članki iz rubrike