petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

ru
ru
2 18.01.2018 08:26:55

VSE najboljše, NAJVEČJI! Čestitajte LEGENDI, tistemu, ki ni pustil, da bi SLOVENIJA POKLEKNILA!

Grega Wernig
Danes je 57 let dopolnil selektor slovenske rokometne reprezentance veliki Veselin Vujović Vuja ali rokometni Chuck Norris kot mu tudi radi rečejo.

Legendarni igralec, morda celo najboljši vseh časov (vsaj tako trdijo tudi nekateri nemški igralci), danes izjemen trener in predvsem selektor slovenske reprezentance, ki je rokometno Slovenijo dvignil na noge. Najprej lani, ko je v izjemni tekmi za tretje mesto na svetovnem prvenstvu v neverjetni končnici, ki bo za vse večne čase zapisana v zgodovino slovenskega športa, premagala Hrvaško, potem pa...

Za vedno bo zapisan v anale svetovnega rokometa, ko se je postavil v gol, da brani sedemetrovko po tisti veliki sodniški kraji litovskih sodnikov, ko je Slovenija morala Nemcem vzeti le točko.

Vujović je človek, ki vedno navdušuje s svojimi izjavami, ker so iskrene in neposredne. Mnogim je trn v peti, predvsem rokometnim funkcionarjem, toda navijači in igralci ga obožujejo. In še nekaj - Slovencem, rokometni reprezentanci, je vcepil tisto samozavest, ki prinaša kolajna.

Vse čestitke za 57 let, veliki Vujo, in verjamemo, da vam bodo z zmagami v drugem delu tega evropskega prvenstva na najlepši način čestitali tudi igralci - kolajna namesto svečke na torti, bi bila nekaj najlepšega zanj. O tem smo prepričani.

Članki iz rubrike