Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ru
ru
16.01.2018 14:15:36
Deli članek:

Legendarni slovenski košarkar z najostrejšo kritiko rokometu: Dokler bo imel rokomet na najvišjem nivoju ...

Spet se je izkazalo, da ima rokomet eno veliko težavo.

Kako se bodo odločili v slovenski rokometni reprezentanci? Vse več je namigov, da naj bi se zaradi katastrofalnih sodniških odločitev na obeh dosedanjih tekmah letošnjega evropskega prvenstva v slovenski rokometni zvezi resno spogledovali z možnostjo predčasnega slovesa od evropskega prvenstva. Iz protesta ...

Očitki okoli velike sodniške zarote proti Sloveniji so se po ponedeljkovi tekmi proti Nemčiji še dodatno okrepili, slovenski rokometni reprezentanci pa so v bran stopili tudi številni znani slovenski obrazi. Med njimi so kakopak tudi športniki, precej ostro in neposredno pa je nastopil legendarni slovenski košarkar Boštjan Nachbar.

"Morda se bo usul plaz kritik ampak: dokler bo rokomet na najvišjem nivoju imel tako amaterske sodnike, se ga žal ne more uvrščat med top pro športe. Vsi, ki sodelujejo so potrebni, da določen šport raste in/ali ostaja med elito," je zapisal zdaj že upokojeni košarkar, ki je s temi besedami pritegnil precej pozornosti in po mnenju številnih zadel bistvo.