Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ru
ru
12.08.2016 10:42:00
Deli članek:

Sloviti Bild: Slovenska rokometaša s polnim vozičkom alkohola (foto)

Izjemno priznani nemški časnik Bild je na družabnem omrežju objavil pomenljivo fotografijo, na kateri sta dva slovenska rokometaša, ki stojita ob polici z vinom, ob enem varovancu Veselina Vujovića pa stoji voziček z ogromnimi količinami piva in vodka.

Slovenski rokometaši na letošnjih olimpijskih igrah naravnost blestijo. Na treh tekmah v skupinskem delu so zabeležili ravno toliko zmag. Vujovićevih 14 vojščakov igra odlično, črnogorski strateg pa je s seboj pripeljal tudi 3 rezerviste v primeru kakšnih poškodb ali nevšečnosti. 

In medtem ko lahko petnajsti Vujovićev varovanec (Miha Zarabec) biva v olimpijski vasi, sta David Miklavčič in Urban Lesjak nastanjena izven nje. In po poročanju izjemno priznanega nemškega časnika Bilda se oba rokometaša v Riu odlično zabavata.

Novinar nemškega Bilda Matthias Marburg je namreč na najprej na svojem profilu objavil fotografijo, ki jo je potem naprej delil tudi Bild, na kateri sta oba slovenska rokometaša, ki v trgovini stojita ob polici z vinom, ob Miklavčiču pa je voziček, v katerem so že položeni trije kartonski paketi piva in ena vodka. 

Novinar nemškega časnika je fotografijo pospremil z besedami "Slovenski kolega je v vsakem primeru založen za proslavljanje zmage".

Fotografija je sicer na prvo žogo precej pomenljiva, toda vsekakor obstaja možnost, da voziček ni Miklavčičev, in da so nemški novinarji vse skupaj napihnili ravno pred tekmo med Slovenijo in Nemčijo.