Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
12.01.2016 18:29:18
Deli članek:

Gajić: Med nama ni bilo kemije

Arsen Perić

Veselin Vujović je danes po dnevih tuhtanja in odlašanja le objavil seznam šestnajsterice na katero bo računal na EP na Poljskem.

»To je bila izjemno težka odločitev. Do zadnje sekunde sem odlašal z njo. Na Poljskem bomo več igrali obrambo 6-0 kot pa 5-1 in zato sem se odločil, da doma ostanejo Simon Razgor, Miha Žvižej, Dragan Gajič, Sebastian Skube in Urban Lesjak. Vsi seveda še naprej ostajajo člani reprezentante in na nekatere od njih bomo morda računali že v času tega prvenstva, na vse pa gotovo v tem letu, saj nas čaka še kar nekaj tekmovanj,« je za spletno stran RZS izbor pospremil Vujović.

Največ prahu je dvignila odločitev, da doma pusti Dragana Gajića, ki je bil pred letom dni najboljši strelec ter najboljše desno krilo svetovnega prvenstva v Katarju. Gajić se je kmalu po objavi skrčenega seznama oglasil prek socialnega omrežja. »Nekatere odločitve v življenju so presenetljive, tako kot je za mene ta. Vedno sem se z veseljem odzval na reprezentančne akcije, tako kot sem se tudi tokrat, čeprav sem s tem tvegal težjo poškodbo ahilove tetive. Spoštujem odločitev selektorja in svojim prijateljem, soigralcem, s katerimi sem doživel ogromno lepih trenutkov, želim vse najboljše na EP! Verjemite vase in svoje sposobnosti, za mene ste že prvaki!« je zapisal 31-letnik, ki je sicer želel reprezentančno kariero skleniti v Riu. Še malce bolj konkreten pa je Gajićev zapis v angleškem jeziku na tviterju, ki ima sledeči uvod: »Enostavno ni bilo kemije med trenerjem in mano.«