senecura-dom-starejših-občanov-pivka, postelja Svet24.si

Alarmantno stanje v domovih za starejše: ...

kučan-in-udba, igor-omerza, predstavitev-knjige Svet24.si

Foto: Na predstavitvi Omerzove knjige o Kučanu ...

Valentina Prevolnik Rupel, ministrica za zdravje Necenzurirano

Zdravniške "dvoživke": zakaj ministrica ...

janez jansa sr (2) Reporter.si

Janez Janša je glas za tranzicijsko levico: iz ...

pogacar 22 Ekipa24.si

Zmanjkuje mu prostora! Pogačar je enostavno ...

andrej-štelcer Njena.si

Poroka na prvi pogled: Po žaljivkah se je oglasil...

luka doncic Ekipa24.si

Zdaj je jasno: Luka Dončić lahko podpiše ...

Ekipa SN / Gregor Lisec
Ekipa SN / Gregor Lisec
7 15.05.2024 10:30:30

To bi zelo odmevalo: po Urošu Zormanu na klopi Trima še en velikan slovenskega rokometa?!

Profimedia
Če(prav) še čakamo na uradno potrditev s Kodeljevega, da bo Uroš Zorman v naslednji sezoni postal novi trener Slovana, je že jasno, da bo aktualni selektor Slovenije zapustil Trebnje, ki tako išče novega trenerja.

 Največja riba na trgu je Branko Tamše, trenutno brezposelni prinašalec lovorik. Ker bodo te tudi po Zormanovem odhodu zapisane v knjižici z ambicijami in cilji Trima, so vodilni možje kluba zavrteli njegovo številko in ga povabili na razgovor. Bil je ploden, kot nam je dal vedeti Velenjčan; no, pogodba zaenkrat ostaja nepodpisana v njegovem predalu …

Celotna rokometna Slovenija se že krepko več kot mesec dni največ pogovarja o Urošu Zormanu in Slovanu. Bo na trenerskem stolčku na Kodeljevem res zamenjal Borisa Denića, kaj oziroma kje bo v prihodnje delal slednji? Veliko manj je govora o tem, kdo bo iz Zormanovih rok vzel ekipo trebanjskega Trima. Odgovora na to vprašanje še ni.

Kdo je glavna riba na trgu slovenskih trenerjev, je jasno. Branko Tamše. In četudi ne bi imeli informacij, da je donedavni trener Nexeja iz Našic, kjer se jim po ponesrečeni epizodi z Veselinom Vujovićem bržkone še vedno kolca po Slovencu, v stikih s trebanjskim klubom, bi lahko logično sklepali, da je (resen) kandidat. Ne samo Trima, je pristavil Branč … "Nekaj se dogaja, res je. Nekaj v Sloveniji, nekaj v tujini, se pa še nisem nič odločil," nam je povedal, da dogovora s svojim naslednjim delodajalcem še ni sklenil.

tamse
Grega Wernig

Imam ponudbo Trima, odločitve še nisem sprejel

Glede na ambicije Trima, ki želi – če ne letos, v naslednjih sezonah – postati državni prvak, nas kar malo preseneča, da si prvoligaš iz Dolenjske in trofejni slovenski strateg še nista segla v roko. Kako to? "Zaradi osebnih stvari. Kar zadeva Trebnje: dobil sem njihovo ponudbo in moram reči, da so bili zelo korektni. Imeli smo sestanek, sedeli smo par ur, šli čez vse. .." 

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO PREBERETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike