Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

sta
sta
0 26.07.2022 16:35:49

Trebanjske leve okrepil Miljan Ivanović

rktrimotrebnje.si
Slovenske rokometne podprvake iz Trebnjega je okrepil Srb Miljan Ivanović, ki je zadnje tri sezone igral za poljsko ekipo Stal Mielec, je v sporočilu za javnost zapisal Trimo Trebnje.

Šestindvajsetletni Srb je prve rokometne korake naredil pri beograjskem Partizanu, od koder se je pri 19 letih odpravil prvič na tuje. Med letoma 2015 in 2017 je branil barve norveškega Boda, osvojil tudi pokalno lovoriko, nato je igral še pri madžarskemu Balatonfurediju in bosanskemu prvoligašu Izviđaću, zadnje tri sezone pa nosil dres poljskega prvoligaša Stal Mieleca.


Kar 195 centimetrov visoki Srb bo v novi sezoni tvoril levi zunanji položaj z Gašperjem Horvatom in Gregorjem Potočnikom, v Trebnjem pa je podpisal enoletno pogodbo.

"Vesel sem, da prihajam v klub z visokimi ambicijami. Pogoji so idealni za napredek in boj za naslov prvaka ter igranje v Evropi. Navijačem želim sporočiti, da se bomo na novo sezono čim bolje pripravili, že zdaj pa si želim polne dvorane na evropskem spektaklu s Švedi," je ob prihodu na Dolenjsko dejal Ivanović.

Članki iz rubrike