Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 22.05.2019 06:02:16

Prva zaključna žoga za celjske rokometaše

alesfevzer.com
Rokometaši Celja Pivovarne Laško v tej sezoni ne blestijo, navkljub temu pa imajo priložnost, da po današnji zmagi nad Rikom iz Ribnice, ki se bo v njihovi dvorani Zlatorog pričela ob 20.15, ubranijo naslov državnih prvakov. V tem primeru bi osvojili 23. naslov državnih prvakov.

Zasedba iz mesta ob Savinji je imela v tej sezoni zelo turbulentna obdobja. V začetku sezone je po porazu proti Krki ostala brez superpokalne lovorike, malo zatem pa je po porazu v Ribnici "odletel" silno uspešni trener Branko Tamše.


Na mednarodni sceni ni izpolnila svojih cilje. V evropski ligi prvakov se ni prebila v izločilne boje, pred kratkim pa je na celi črti pogrnila na zaključnem turnirju za pokal Slovenije v dolenjski prestolnici, potem ko je v polfinalu izgubila proti velenjskemu Gorenju.

Navkljub temu imajo varovanci celjskega trenerja Tomaža Ocvirka prvo zaključno žogo v svojih rokah, druga današnja para osmega kroga skupine za prvaka pa sta Urbanscape Loka - Maribor Branik (19.30) in Koper 2013 - Gorenje Velenje (20.00).

Značke: rokomet, dp

Članki iz rubrike