janez janša Dobra karma

Janez Janša: hladen je le na videz, v resnici ...

ženska, spodnjice Svet24.si

Spoštuj in ljubi svojo češpljo: o orgazmih in ...

cerar pocivalsek sarec bobo Reporter.si

Počivalšek okrivil Šarca: Neustrezen način ...

zdravko-počivalšek Svet24.si

Pokleknili so na koruzo, a pokora še ni prinesla ...

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

Adi Smolar Njena.si

Kaj se dogaja z zaljubljenim Adijem Smolarjem?

hana Njena.si

Sanjski moški: Hana po hujšanju povsem drugačna

ru
ru
0 12.02.2019 10:17:09

Velika VRNITEV na vidiku!? Slovenski prvoligaš želi pripeljati Zormana in Škofa! Res je, pogovarjamo se ...

Gorazd Škof in Uroš Zorman
Nikola Miljković
Kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN so raziskali zanimivo rokometno zgodbo.

V zadnjem desetletju od uveljavitve mariborskega Branika na slovenskem prvoligaškem zemljevidu je bilo v mestu, kjer je nogomet bil, je in bo zakon, že kar nekaj poskusov, da bi tudi rokomet zadihal s polnimi pljuči. Obeta se naslednji, in to zelo zanimiv. Z Urošem Zormanom, kot je zaupal direktor kluba Branko Bedekovič, potekajo resni pogovori za prihod na mesto trenerja, Gorazd Škof pa bi, kot je potrdil tudi sam, lahko dopolnil strokovni štab in po potrebi pomagal vijoličastim tudi med vratnicama. Z dolgoročnejšim ciljem naskoka na slovenski prestol.

Govorice so kolegi s tiskane izdaje časopisa Ekipa SN preverili iz prve roke, pri direktorju kluba, ki je potrdil, da to niso le govorice. Uroš Zorman je res želja, a dogovorjenega ni še nič. »Pogovarjamo se, vendar so ti pogovori še v začetni fazi in niti ni nujno, da bo prišlo do realizacije,« je bil zadržan Bedekovič, ki je kot glavno oviro pred dogovorom izpostavil Zormanovo pogodbo v Kielcah, kjer po koncu igralske kariere uspešno opravlja delo pomočnika trenerja Talanta Dujšebajeva. Rok trajanja ima vse do leta 2023 … »Interes obeh strani je zelo velik. Z Urošem se pogovarjava, sva prijatelja, rada bi našla skupno pot, vendar ima on na Poljskem še vedno pogodbo, in to zelo močno, tako da je razumljivo, da ne more kar vsega pustiti in priti sem. Mu pa takšne pogoje v Sloveniji res težko kdo ponudi,« je ocenil mariborski direktor, dolga leta igralec tako Gorenja kot Celja in vmes tudi Zagreba. Je pa res, da finančne težave v Kielcah niso skrivnost; prihodnost poljskega velikana pod okriljem nizozemskega poslovneža Bertusa Servaasa na sedanji ravni je še vedno vprašljiva. Zorman celotne zadeve ni želel komentirati.

Škof: Moj prihod ni pogojen z Zormanovim

Je pa to storil njegov dolgoletni soigralec Gorazd Škof. Član nemškega bundesligaša Erlangena, ki je pred časom napovedal poletno upokojitev, je potrdil, da je blizu prihodu na Štajersko. »Imamo pogovore, ničesar pa še nismo dorekli. Z Brankom Bedekovičem se bova slišala še ta mesec. Zamisel je približno taka, da bi ...

CELOTEN ČLANEK SI PREBERITE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASOPISA EKIPA SN ALI NA TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike