špela grošelj Odkrito.si

Tožba! Špela Grošelj in Miha Brajnik nad ...

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za sredo, 25. aprila

Ana Nikolić obrez Svet24.si

FOTO: Fatalne ženske srbske in črnogorske mafije

Medaljon Svet24.si

FOTO: Kakšna darila je Slovenija prejela od tujih...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

henrik lutz zacetek Njena.si

Henrik Lutz sporočil veselo novico

milan medved Njena.si

Zaradi grobosti so želele pobegniti iz šova!

tu
tu
5 17.12.2017 11:57:46

VROČE! Po golih fotografijah Lindsey Vonn so splet razvnele gole fotografije ene NAJLEPŠIH in NAJBOLJŠIH rokometašic na svetu! (FOTO)

Nora Mørk
Profimedia
Danes popoldne (17.30) bo igrala finale svetovnega prvenstva, zaradi teh fotografij pa bo v njem nastopila, kot pravi, zelo jezna.

Ne samo, da bo Nora Mørk igrala finale svetovnega prvenstva v dresu Norveške proti Franciji, priložnost bo imela postati strelska kraljica turnirja! Kar ji je uspelo že na zadnjih olimpijskih igrah v Riu in na prejšnjem evropskem prvenstvu na Švedskem.

Lepotica z Norveške torej že dolgo blesti, toda lahko bi bilo tudi drugače. To jesen je namreč v telefon 26-letnice vdrl heker in njene gole fotografije objavil na spletu. Bil je to pravi škandal, po katerem se je Mørkova komaj pobrala. »Ko je bil objavljen seznam igralk za SP, sem želela samo nekam pobegniti. Bilo me je strah, bala sem se biti v kontaktu z ljudmi. Bala sem se, da bi me obsojali. Resno sem razmišljala, da bi si kupila letalsko vstopnico in pobegnila na drug konec sveta. Ampak potem sem ugotovila, da bi človek, ki mi je to storil, v tem primeru zmagal,« je za norveško TV2.no v solzah povedala ena najboljših rokometašic na svetu.

Sklenila je, da na svetovnem prvenstvu nastopi. »Zelo sem jezna in to bom prenesla na rokometno igrišče. Zagotovo ...« je dejala pred mundialom, na katerem sedaj zares blesti. Z 59 goli je prva strelka turnirja, strelske krone ji praktično ne more več vzeti nobena tekmica …

No, a gole fotografije bodo ostale na svetovnem spletu za vedno. Najdete jih lahko na primer že na tej povezavi in še marsikateri drugi, kjer se lahko prepričate, da se Nora Mørk res nima česa sramovati.

Članki iz rubrike