Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 07.05.2022 12:00:19

Krimovke danes po čudež na Norveškem

alesfevzer.com
Rokometašice Krima Mercatorja po nedeljskem porazu na domačem parketu proti Vipers Kristiansandu s 25:32 danes ob 18. uri na Norveškem čaka težka naloga na povratni tekmi četrtfinala lige prvakinj. Kljub visokemu zaostanku s prve tekme se v ljubljanskem taboru ne predajajo vnaprej.

Kot je poudarila trenerka Nataša Derepasko, se v športu čudeži radi dogajajo, predvsem pa Ljubljančanke znajo odigrati bolje, kot so v nedeljo. Zavedajo se, da je v športu vse mogoče, zato jim pred odločilno tekmo za preboj na zaključni turnir najelitnejšega evropskega tekmovanja motivacije ne manjka.


"Vemo, da je v športu vse mogoče. Igralke še nismo dvignile bele zastave, zato bomo zaostanek napadale. Če celotna ekipa verjame v preobrat, je ta mogoč," je pred dnevi povedala Alja Varagić.

Danes bo sicer še povratni četrtfinalni obračun med Györom in Brestom, prva tekma se je končala z 21:21, v nedeljo pa bo odločen še dvoboj Esbjerga in Bukarešte. Danke so v Romuniji zmagale s 26:25. Na zaključnem turnirju je že Metz, ki se je med štiri prebil brez boja po izključitvi ruskega Rostov-Dona.

Članki iz rubrike